Andre redskaber til sensorisk stimulation

Redskaber der stimulerer det sensoriske nervesystem med henblik på forbedring af sensorisk og motorisk funktion, afspænding, beroligelse, appetitvækning og smertelindring. Herunder hører fx massageredskaber, duftstimulerende apparater, sansegynger mm.

Filtrér på detaljer

    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Balance Legetønde

Balance Legetønde

Kravle/trille/balancere, mange forskellige anvendelsesmuligheder. H/L: 80 cm Ø: 56 cm.

Føj til huskeliste
Knoer og fingerulle

Knoer og fingerulle

Fingerrullen er til dig, som har nedsat mobilitet i fingrene. Fingerrullen sætter nemlig effektivt gang i blodcirkulationen og er dermed til at løsne op, så bevægeligheden vender tilbage i fingrene. Den kan med fordel anvendes af brugere, som har kolde fingre, stive fingerled, følelsesløshed samt brugere som har gigt i hænderne.

Føj til huskeliste
Universal massagerulle

Universal massagerulle

Denne massagerulle kan med fordel anvendes til en række formål. Med sit ergonomiske design passer rullen også godt til både håndflader, håndled, underarme, tæer, fødder og lægge. fodrulle kan med fordel anvendes til at lindre og behandle betændelse i svangen under foden. Den anvendes også af personer, som har hælspore.

Føj til huskeliste
Massagebold - Blackroll Ball Ø8 cm

Massagebold - Blackroll Ball Ø8 cm

Denne massagebold kan du bruge til at øge blodcirkulationen og massere dine ømme muskler i ryg og nakke. Den er udført i hårdt plastmateriale, der er let at rengøre, hudvenligt, lugtfrit og 100 genanvendeligt. Massagebolden er nem at bruge til ryg øvelser og til at give god og effektiv selv-massage. Hold den mellem din ryg og en væg.

Føj til huskeliste
Terapibørste

Terapibørste

Therapressure Brush anvendes til Wilbarger børstemetoden. Børsten anvendes til terapeutisk børstning af kroppen mhp. at regulere tolerance overfor sanseindtryk. Anvendes direkte på kroppen/udenpå tøjet og afpasses efter barnets tolerance. Børsterne er udviklet specifikt til formålet. Antal/placering af børsterne/blødhedsgrad/facon er gennemtænkt.

Føj til huskeliste
Massagebold

Massagebold

Denne massagebold er velegnet til at løsne op i musklerne og stimulere blodcirkulationen.
Størrelse: 8 cm i diameter.
materiale: Gummi.
farve: Gul.

Føj til huskeliste
Sensorisk Fiber Optisk LED Lys

Sensorisk Fiber Optisk LED Lys

Sensorisk fiber optik, er den sikreste måde at få lys tæt på en person, idet de ikke generere varme eller elektricitet, på grund af materialerne de er lavet af.
Sensorisk fiber optik har en slående beroligende og afslappende effekt på børn og voksne med ADHD, Autisme, sensoriske problemer, indlæringsvanskeligheder og Demens.

Føj til huskeliste

Ro i Kaos
Lokes Plads 40
3650 Ølstykke

Sansebolde

Sansebolde

Følesansen og grovmotorikken udvikles. Den kan bruges til massage, trille, kramme, kaste, sparke, holde og gribe. Dutterne gør det nemmere at holde fast/gribe bolden. Derfor kan den også bruges senere, når barnet kommer i kaste/gribe alderen. Læringen bliver sjov og succesfuld. Fås i 10 cm og 16,5 cm. Boldene indeholder ikke phthalater.

Føj til huskeliste

TheDuck.dk Aps
Liselejevej 4
9270 Klarup

Massagebold

Massagebold

Velvære og massage. Er den blød, er den god til f.eks. hånd/fingermassage blot ved at have bolden i hånden og skiftevis klemme og slappe af i hånden. Er den pumpet hårdt, bruges den f.eks. på ryggen, op ad en væg eller liggende på gulvet. Eller den placeres under fødderne til opblødning af myoser og trætte muskler. Bolden måler mellem 13 og 16 cm.

Føj til huskeliste
Original dansk sansegynge

Original dansk sansegynge

En indendørs sansegynge vokser med barnet, du kan starte med at hænge gyngen 20 cm over gulvhøjde, så de mindste selv kan kravle ind og ud, og hæve gyngen, når de lidt større børn gerne vil gynge højt. Den originale sansegynge kan bære 100 kg eller fem børn.

Føj til huskeliste