Manuelle kørestole med fast ramme, standardmål

Manuelle kørestole, som markedsføres i præfabrikerede størrelser. Med stel, som ikke kan foldes sammen sideværts. Ryglæn kan ofte fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Panthera Bambino 3

Panthera Bambino 3

Panthera Bambino 3 er en aktiv, brugervenlig kørestol til børn i alderen ca. 4 til 12 år, der har brug for en robust stol. Med en transportvægt der starter ved 5,6 kg for mindre modeller, er Panthera Bambino 3 nem at manøvrere og nem at løfte. Den fås i sædebredde fra 24 til 33 cm, højdejusterbart ryglæn, integreret antitipper og justerbar balance.

Føj til huskeliste
Panthera S3 Kort

Panthera S3 Kort

Panthera S3 kort er 5 cm kortere end på S3 og er udviklet til brugere med en aktiv livsstil.
Den lave vægt og stabile faste ramme og forhjul gør stolen meget letkørende og nem at manøvrere. Armlæn, sidestykker og antitip justeres uden brug af værktøj også af brugeren selv. Stolens tippunkt indstilles trinløst.

Føj til huskeliste
Panthera U3 Light

Panthera U3 Light

Panthera U3 Light er en kørestol designet til den erfarne aktive bruger, der har brug for høj manøvredygtighed og lav vægt. U3 Light er let-balanceret og letkørt. Den har fast bagaksel af kulfiber, Spox drivhjul, enhåndsbremse og sædetaske med magnethæfte.

Føj til huskeliste
Panthera S3 Swing Kort

Panthera S3 Swing Kort

Panthera S3 Swing Kort er 5 cm kortere end S3 Swing. Den har en stabil, fast letvægtsramme i krommolybdæn-stål og vægt startende fra 4,4 kg. Den er designet så du let kan tage benstøtterne af, svinge den ene eller dem begge ud til siden, for at gå stolen frem, samt skabe plads ved forflytning.

Føj til huskeliste
Panthera S3 Swing

Panthera S3 Swing

Panthera S3 Swing har en stabil, fast letvægtsramme i krommolybdæn-stål og vægt startende fra 4,4 kg. Den er designet så du let kan tage benstøtterne af, svinge den ene eller dem begge ud til siden, for at gå stolen frem, samt skabe plads ved forflytning. Den findes også i en kort og en lang variant.

Føj til huskeliste
Panthera S3 Large

Panthera S3 Large

Panthera S3 Large er en kørestol udviklet til at give dig et aktivt liv.
S3 Large har samme opbygning som S3, men er 50 mm længere og 25 mm højere. Armlæn, sidestykker og antitip justeres uden brug af værktøj også af brugeren selv. Stolens tippunkt indstilles trinløst så du kan finde en balance i stolen hvor du føler dig tryg.

Føj til huskeliste
Panthera U3

Panthera U3

U3 har til forskel fra S3 en smal front og en 5 grader smallere benstøttevinkel hvilket giver en lidt mere aktiv kørestilling. Den har høj manøvredygtighed kombineret med justerbart tilbehør for ekstra komfort og sikkerhed. Panthera U3 er en let, justerbar manuel kørestol, der giver en oplevelse af sikkerhed i en ergonomisk optimal kørestilling.

Føj til huskeliste
Panthera S3

Panthera S3

Panthera S3 er udviklet til et aktivt liv. Den lave vægt og stabile, faste letvægtsramme i krommolybdæn-stål og forhjul med profil gør stolen meget letkørende. Armlæn, sidestykker og antitip justeres uden brug af værktøj også af brugeren selv. Stolens tippunkt indstilles trinløst så du kan finde en balance i stolen hvor du føler dig tryg.

Føj til huskeliste
Panthera X

Panthera X

Panthera X er en let kørestol med en transportvægt på 2100 gram. Vægt inklusive drivhjul 4.200 gram. Den er fremstillet af den samme avancerede kulfiberteknologi, som anvendes i luftfart og Formel 1. Den er målrettet erfarne brugere, den er nem at justere og giver komfort og høj manøvredygtighed.

Føj til huskeliste
Quickie Nitrum

Quickie Nitrum

Nitrum den letteste i sin klasse, præcis justering og innovative funktioner. Responderer let på dine bevægelse uden energitab.
Beregnet til brugere, der er på udkig efter uovertruffen køreydeevne, innovative detaljer og et stort udvalg af muligheder for at få den perfekte pasform.

Føj til huskeliste