Rygstøtter til kørestole

Tilbehør, som kørestolens originale rygstøtte kan udskiftes med. Herunder hører fx komponenter til rygstøtter og beslag til montering. Ryghynder og rygpuder til at bevare vævet intakt, se 04 33 04. Ryghynder og rygpuder, se 18 10 03.

Filtrér på detaljer

    
    
    
cm
cm
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Varilite Icon rygsystem Deep

Varilite Icon rygsystem Deep

Rygsystem med kombineret luft/skum. Icon rygsystem er nemt og hurtigt at montere og justere, så ryggen placeres præcis hvor det ønskes.

Føj til huskeliste
JAY 2 Plus ryg

JAY 2 Plus ryg

Jay 2 Plus ryggen er udviklet til den store bruger og er testet til en brugervægt på 295 kg. Ryggen er biangulær, som muliggør understøttelse af det naturlige lændesvej. Jay 2 Plus ryggen forebygger rygdeformiteter og komfortproblemer.

Føj til huskeliste
JAY Fit Ryg

JAY Fit Ryg

Jay Fit ryggen er udviklet specielt til at imødekomme børns siddebehov i takt med, at de vokser. Ryggen er formet, så den stabiliserer bækkenet, giver stabilitet i overkroppen samt mulighed for en korrekt placering i kørestolen. Med Jay Fit ryggen opnås øget komfort, en god siddestilling og et højere funktionsniveau for barnet.

Føj til huskeliste
Support Deep Rygsystem

Support Deep Rygsystem

Support Deep er et individuelt udformet rygsystem der laves ud fra målene på den enkelte borger.
Support Deep rygsystemet er velegnet til burgere der har behov for stor sidestøtte og stabilitet sideværts.
Support Deep rygsystemet kan monteres på både manuelle- og el kørestole.
Leveres med fastmonteret betræk med mulighed for inkontinensbetræk.

Føj til huskeliste

Schou Rasmussen A/S
Lyngager 8
2605 Brøndby