Indikatorer med mekaniske signaler

Hjælpemidler som med taktile signaler indikerer, at der sker noget på det sted hvor senderen er placeret. Kan fx transformere auditive eller visuelle signaler til vibrationer eller andet taktilt signal. Herunder hører fx indikationshjælpemidler med vibrator.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Puzzle PocketVib Pro

Puzzle PocketVib Pro

Trådløs vibrator som bæres i lommen og kan gengive forskellige vibrationsmønstre, der kombineret med forskellig farvede lysdioder. Modtager signal fra Detect Pro (alarmsender) og Observer Pro (baby- og kaldealarm).

Føj til huskeliste
Signolux bærbar vibrator m/batterier A-2619-0

Signolux bærbar vibrator m/batterier A-2619-0

Signolux Pager er en trådløs vibrator, som aktiveres af den pågældene Signolux Pager har også tydelige symboler. Udfor hver symbol lyser en lysdiode i forskellige farver, når denne alarm forekommer. Brugeren bliver således alarmeret både med kraftig vibration og med lys ud for det pågældende symbol, hver gang en alarm aktiveres.

Føj til huskeliste

Tonax A/S
Niels Bohrs Vej 15
8660 Skanderborg

Bærbar alarm med vibrator

Bærbar alarm med vibrator

Den transportable alarm er så behagelig lille, at du næsten ikke opdager at den er der. Kan tages med overalt. Vægt: 90 gram. Tilbehør: oplader station samt 2 batterier.

Føj til huskeliste

Tonax A/S
Niels Bohrs Vej 15
8660 Skanderborg