Trackballs, rullemus og touchpads

Mus hvor markøren styres ved at bevæge en kugle med fingrene eller ved hjælp af fingerbevægelser på en plade eller ved tryk på knapper.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Kid-Track

Børne-trackball med kugle og taster i rød/gul/blå. Stiller mindre krav til finmotorik og præcision end ved brug af mus. Fås også med kontaktudtag til enkeltkontakt som erstatning for venstre musetast (merpris på ca. kr. 400). Som tilbehør fås et specialskjold til støtte af underarmen.

Føj til huskeliste

EL-FI Data
Heimdalsvej 16
7000 Fredericia

Microspeed PC-track trackball

Microspeed PC-track trackball

Trackball med 3 programmerbare musetaster og indbygget håndledsstøtte. Er udformet, så den tilgodeser både højre- og venstrehåndsbrugere - og både små og store hænder. Kan fungere med standardmusedriver, men der medfølger også en særlig musedriver med en række tilpasningsmuligheder. Kan leveres i flere farver og med udtag til 0-1 kontakt.

Føj til huskeliste

EL-FI Data
Heimdalsvej 16
7000 Fredericia

BJOY button

BJOY button

Musen med de store knapper er en af de enkleste måder at få adgang til computeren. Denne enhed er specielt designet til at tilbyde adgang til musens funktioner ved hjælp af otte knapper.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

RollerMouse

Med RollerMouse undgår du de skæve arbejdsstillinger, som man ofte har med en almindelig mus. Til forskel fra musen kan den betjenes med hænderne ved tastaturet. Du sparer altså bevægelser og kan derved arbejde med en mere ergonomisk arbejdsstilling. RollerMouse er den bedste ergonomiske løsning, når du ønsker at passe på dig selv.

Føj til huskeliste

BarMouse

BarMouse sætter nye standarder inden for ergonomiske mus. Helt ny og let styring af markøren. BarMouse forebygger museskader, så vink farvel til stiv nakke, ømme led og hovedpine. Fås med ekstra håndleds og underarmsstøtte, derved opnås komfort og ergonomi. Klikfunktioner svarende til en 9 knapsmus. Ingen installation af drivere.

Føj til huskeliste

TestLab-System A/S
Metalvej 7
4000 Roskilde

PrimaMouse

BarMouse sætter nye standarder inden for ergonomiske mus. Let styring af markøren. BarMouse forebygger museskader, så vink farvel til stiv nakke, ømme led og hovedpine. Fås med ekstra håndleds og underarmsstøtte, derved opnås komfort og ergonomi. Klikfunktioner svarende til en 9 knapsmus. Ingen installation af drivere.

Føj til huskeliste

TestLab-System A/S
Metalvej 7
4000 Roskilde

Cirque Glidepad

Cirque Glidepad

En af de nyere typer glidepads med scroll-felter på selve pladen. Hvis man bevæger fingeren helt ud til kanten vil det virke ligesom hjulet på de nyere mus i dag. Det er en forholdsvis lille plade man skal bevæge sin finger på, så nøjagtigheden er ikke optimal

Føj til huskeliste

MAR SOFT
Musvitvej 10
3200 Helsinge

MouseTrapper

Pegeredskab i form af en rullepind, som er monteret i en håndledsstøtte. Ved at rulle med pinden og flytte den mod højre og venstre med tommelfingrene bevæges musemarkøren. Musetastfunktionerne udføres med to små museplader. MouseTrapper kan styres uden at flytte hænderne fra tastaturet. Fås med og uden ekstra armstøtte. Sort eller grå. Inkl. mus.

Føj til huskeliste

TestLab-System A/S
Metalvej 7
4000 Roskilde