Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Betty TL2

Betty TL2

En diskret lommelygte - lige indtil man tænder for den: Så finder man ud af, hvad syv af markedets allerbedste LED-lyskilder samt dedikeret LED-optik kan præstere - selv bil-forlygter må se sig slået af de 4500 lumens, som Lupines absolutte topmodel giver fra sig
Lyset kan justeres fra 0,3 til 45 watt, og suppleres af et særligt 0,8W rødt lys.

Føj til huskeliste
FD 20 Automatisk døråbner til hængslede døre

FD 20 Automatisk døråbner til hængslede døre

FD 20 er en elegant designet, lydløs kvalitets døråbner med et meget stort funktionsprogram med vægten lagt på personsikkerhed. FD 20 er konstrueret til et meget lavt hvilestrømsforbrug. FD 20 er foruden at være konstrueret særdeles robust også forsynet med en kraftig motor og en fjeder, der kan justeres op til EN 7.

Føj til huskeliste

Nørholm & Lemming A/S
Islevdalvej 100
2610 Rødovre

GoTo transportabelt sæde

GoTo transportabelt sæde

Et transportabelt sæde til børn i fra 1-8 år, som gør det muligt for barnet at deltage i familiens hverdag. GoTo kan tages med overalt og fastspændes i højstolen, i indkøbsvognen eller i gyngen. Fås med gulvbase. Fås i to størrelser.

Føj til huskeliste
VELA Samba 150

VELA Samba 150

VELA Samba 150 har en lille sædedybde, hvorved man kan komme tættere ind til bordkanten. VELA Samba 150 har et smalt ryglæn, der kan indstilles så det støtter ryggen optimalt uden at hindre bevægelsesfrihed til arme og skuldre. Sædet har indbygget skumzone med trykaflastende skum placeret svarende til sædeknuderne for øget komfort.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Genoptræningsleje

Genoptræningsleje

leje der kan vippes op i 45 grader på det lange led, så patienten mærker tryk under fødderne. Liggefladen er 2-delt med et rygstykke, til løs madras. Alle 4 sider kan bygges op i 2 lag og er alle betrukket. Sengen trækker hjul op når der vippes således den står fast.

Føj til huskeliste
Protac dynebetræk med Thermofoer

Protac dynebetræk med Thermofoer

Protac Betræk med thermofoer giver mulighed for at regulere varmen, blødheden og sansestimulationen fra Protac Kugledynen. Betrækket har thermofoer på den ene side og bomuld på den anden side.

Føj til huskeliste

PROTAC A/S
Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg

Verso II sengehest

Verso II sengehest

Verso II metalsengeheste til SB plejesenge. Pulverlakeret, stål. Sidelæns sammeklappelig. Af- og påmonteres uden brug af værktøj. Testet efter skærpede krav til styrke i ny standard: IEC 60601-2-52.

Føj til huskeliste
123-skridsikker

123-skridsikker

123-skridsikker er et middel til skridsikring af alle slags flise- og klinkegulve samt alle emaljerede overflader som badekar og lignende.
123-skridsikkerer en nem gør-det-selv løsning for private.
123-skridsikker sprayes på gulvet og holder effektivt gulvet skridsikkert i mange år.

Føj til huskeliste
Squiggles Siddesystem

Squiggles Siddesystem

Squiggles Siddesystem giver postural støtte til små børn i alderen 1-5 år med specielle behov. Velegnet til brug som stol i hjemmet, i skolen eller som sæde i klapvognen. Squiggles Siddesystem opfylder alle krav til siddestilling og komfort.
Sædebredde: 16-26 cm
Sædedybde: 19-29 cm (16,5 cm med ekstra ryghynde, som mindsker dybden med 2,5 cm)

Føj til huskeliste
KIT Siddesystem

KIT Siddesystem

KIT Siddesystem er et justerbart modulopbygget siddesystem til teenagere og voksne med moderat til komplekse behov. Med sin innovative sædebase, 3-delte ryglæn med kugleledssamlinger og multi-justerbare benstøtter og fodplader, kan KIT Siddesystem imødekomme selv de mest komplekse behov.

Føj til huskeliste