Videoklip

På denne side finder du produktserier, som demonstreres med et videoklip. Klik på produktserie navnet og afspil det tilhørende videoklip ved at klikke på linket Vis videoklip.




Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
682 produktserier.
R82 Turtle - Formstøbt sæde/løsning for toilet- og badestol

R82 Turtle - Formstøbt sæde/løsning for toilet- og badestol

Formstøbningen er udformet efter et aftryk af brugerens krop, så den giver nøjagtig den støtte, som brugeren har behov for. Sædet kan monteres på stel efter eget valg. Vores konsulenter vil naturligvis være behjælpelige med rådgivning omkring valg af stel.

Føj til huskeliste
FootStool

FootStool

Fodskammelen FootStool anvendes først og fremmest som støtte under fødderne ved forflytninger. Den er også et praktisk hjælpemiddel for at give en bedre siddestilling på toilettet. Ved siddende overflytning fra kørestol anvendes fodskammelen ofte sammen med glidebrættet EasySlide. Fås i højderne 5 og 10 cm.

Føj til huskeliste
EasySlide

EasySlide

Polstret glidemadras med overside af bomuld. Anvendes til overflytninger mellem seng/båre og røntgenbord, operationsbord, behandlingsleje eller badebåre samt til vending på operationsbord fra mave til ryg, hvor speciel forsigtighed kræves. Med EasySlide bliver forflytningen enkel og skånsom både for hjælper og bruger.

Føj til huskeliste
Toilet, væghængt

Toilet, væghængt

Kan anbefales til kørestolsbrugere. Til den lange model anbefales ryglæn. Et væghængt toilet giver mulighed for montering i individuel højde. Nedenunder er der plads til kørestolens fodstøtter, mobilliftens ben og hjælperens fødder. Letter rengøring af gulv.

Føj til huskeliste
RollerSlide, 85 x 50 cm

RollerSlide, 85 x 50 cm

Hård polstret plade med glidehylster af specialudviklet nylon. Anvendes ved overflytning mellem 2 lejer med mindre afstand eller højdeforskel. Er nem at placere og tage væk p.g.a. dens tykkelse og glatte overflade

Føj til huskeliste
Active Trainer

Active Trainer

Til brugere med nedsat balance, men med ståfunktion. Active Trainer støtter omkring brystkasse og øvre ryg ved skulder. Brugeren skal have en ståfunktion i benene. Med benstropper støtter den desuden omkring hofte og hindrer, at brugeren falder igennem sejlet. Active Trainer bruges ved gangtræning.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

MaxiMove

MaxiMove

Anvendes til forflytning højere op i seng, vending i seng, opsamling fra gulv samt overflytninger mellem seng og badebåre m.v. Er nem og smidig at få under brugeren. Har gribevenlige håndtag og den polstrede plade gør forflytningen bekvem. Max brugervægt 135 kg.

Føj til huskeliste
TurnTable

TurnTable

Drejeskiver, fåes i en hård og en blød udgave. Den hårde anvendes som drejeskive på gulv. De to bløde udgaver anvendes ved siddende forflytning ind og ud af seng eller bil og lægges på sædet, sengekanten eller bilsædet. Se det enkelte produkt. Max brugervægt: 135 kg.

Føj til huskeliste
EasyGlide

EasyGlide

Anvendes til forflytninger mellem kørestol og seng, toilet, bilsæde osv. Især god ved højdeforskelle eller til at mindske afstand. Tovejs non-slip på undersiden gør den ekstra sikker. Nem at fjerne efter forflytningen. Er bøjeligt og dermed nemt at placere foran kørestolens hjul. Max brugervægt 135 kg.

Føj til huskeliste
MoveMaster

MoveMaster

Er en åben glidepude med yderside af nylon samt 3 håndtag til at trække i. Anvendes til siddende forflytning, fx ved forflytning af en dobbeltamputeret person til kørestol eller bækkenstol. er blød og behagelig. Kan med fordel anvendes sammen med EasyGlide.

Føj til huskeliste