Manuelle tohåndsbetjente kørestole, drevet frem på drivringe

Kørestole udformet med henblik på at blive drevet frem og styret af brugeren ved at der skubbes med begge hænder på hjulene eller hjulenes drivringe. Herunder hører baghjulsdrevne og forhjulsdrevne kørestole.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Avantgarde Teen 2

Avantgarde Teen 2

Let og smidig børnekørestol med foldbar krydsramme til det aktive barn. Fast forramme. Justerbar sædedybde og -vinkel samt balancepunkt, ryglænshøjde og højde på skubbehåndtag byder stolen på vokse-med-funktion uden behov for tilkøb af nye dele. Vælg mellem 3 rammelængder, 4 forrammeversioner og flere fodplader. Brugervægt max. 90 kg.

Føj til huskeliste
Rea Focus 150

Rea Focus 150

Udviklet til tunge brugere op til 150 kg med behov for god siddestøtte og en stol der kører let. Stolens faste sædeplade giver stabil siddestilling og kombineres nemt med forskellige rygstøttemuligheder. Diverse tilbehør. Standard tilbehør er højdejusterbare skubbehåndtag, rygsøjle og antitipper. Stelfarve: perlegrå eller safirblå.

Føj til huskeliste
Rea Focus

Rea Focus

Rea Focus er en all-round kørestol, der kører let, udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Den faste sædeplade understøtter en god, stabil stiddestilling og kombineres nemt med forskellige rygstøttemuligheder for individuel positionering. Focus er af høj teknisk kvalitet, let at genbruge, har et lavt servicebehov og er nem at indstille.

Føj til huskeliste
Merlin

Merlin

Merlin er en krydsrammekørestol, der er stærk og robust. Denne kørestol kan nemt foldes sammen til transport og opbevaring, da den er udstyret med en aluminium foldemekanisme af høj kvalitet. Total bredde er fra 49 cm.
Total længden varierer for hver enkelt stol.

Føj til huskeliste
Tukan Super Light

Tukan Super Light

Tukan Super Light er en fastrammekørestol med åben ramme. Til personer med et aktivt liv. Kørestolen vejer mindre end 4 kg (ekskl. hjul og pude), og det åbne rammedesign gør den nem og smidig at løfte ind og ud af en bil.

Føj til huskeliste
W5 Suspension XXL

W5 Suspension XXL

W5 Suspension XXL er en fastrammekørestol med lukket boksramme i 7020-aluminium. Kørestolen er designet med en luftaffjedret bagaksel med Wolturnus Link-system, som er tilkoblet stolens baghjul. Hjulene giver således efter, når brugeren kører over ujævne flader og bump

Føj til huskeliste
W5 Suspension

W5 Suspension

W5 Suspension er en fastrammekørestol med lukket boksramme i 7020-aluminium. Kørestolen er designet med en luftaffjedret bagaksel med Wolturnus Link-system, som er tilkoblet stolens baghjul. Hjulene giver således efter, når brugeren kører over ujævne flader og bump.

Føj til huskeliste
Move - Motion Composites

Move - Motion Composites

Move har et design, som muliggør en en lav sædehøjde. Det gør den særligt anvendelig som gåfremstol. Løftestroppen letter håndteringen og sikrer, at Move er nem at løfte ind i bilen for brugere med ståfunktion og nedsat balance, da kørestolen er stabil sammenfoldet. Move også udstyret med opklappelige sidestykker med aftagelige armlæn.

Føj til huskeliste
Ki Little Wave Clik fastrammekørestol

Ki Little Wave Clik fastrammekørestol

Little Wave Clik føres i et stort udvalg af størrelser. Kørestolen er af god kvalitet og er fleksibel og stabil. Den er udviklet for at give barnet mulighed for en alsidig og aktiv hverdag. Kørestolen vokser med barnet, i sædebredde, dybde og ryghøjde. Den er nem at klappe sammen og låsemekanismen gør det nemt at tage den med ind i/ud af bilen.

Føj til huskeliste
Roxx

Roxx

Solid justerbar krydsrammestol med fast sæde og rygsystem. Forskellige sæde og rygvarianter for optimal tilpasning til brugeren. Justerbar bredde, dybde, højde, sædevinkel samt rygvinkel. Specielt egnet til den tunge, voldsomme el. høje bruger og til dem der skal gå stolen frem. Med systemet Blocker er Roxx desuden til personer med demens.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem