Krus, glas og kopper

Beholdere til at drikke af. Tilpasningsgreb, se 24 18 06.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Væsken løber først ud ved sug eller når låget vippes via berøring med læben.
    
 info
Kan også være konisk udformet indre, som gør det muligt at drikke uden at lægge nakken langt tilbage.
    
ml
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Rillekrus

Rillekrus

RilleKrus - Neutral. Rillekruset kan anvendes til varme og kolde drikke. Ergonomisk design. Nemt at holde om. Kan leveres med eller uden låg. Tåler mikrobølgeovn og temperaturer fra -21 til 100 grader i op til en time. Mål: rummer 200 ml. Materiale: PVC-frit materiale, brudstærke. Rengøring: Tåler maskinopvask op til 100 gr.

Føj til huskeliste
Krus, termo uden hank

Krus, termo uden hank

Termokrus i PBT/silicone. Kruset har konisk facon der gør det let at holde på. Kruset kan indeholde 350 ml og der kan tilkøbes coffee-to-go låg. Farve: blå udvendig - hvidt indvendig. Diameter: 86 mm. Højde: 102 mm. Vægt krus: 110 g. Vægt låg: 25 g.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

CamoCup

CamoCup

Specielt udviklet kop til babyer/børn/voksne m/sansemotoriske vanskeligheder som prob. m. at suge, drikke og synke (fx synkevanskeligheder pga. hjerneskade). Gennemtænkt form som 2 hænder, der holdes sammen. Tud med drikkerille giver målrettet væskestrøm.

Føj til huskeliste
Wow Cup med hanke (spildfri)

Wow Cup med hanke (spildfri)

Helt spildfri kop med to hanke med drikketop og låg, med 360 grader drikkekant. Til kolde drikke. Ved berøring af låget med læben frigives væsken. Praktisk og sikker. Velegnet til at have i tasken på turen. Fremstillet i silicone, fri for BPA og Phthalat/div

Føj til huskeliste
Drikkekop med tud

Drikkekop med tud

Drikkekop med tud og to håndtag. Tåler microovn. Mål: 237 ml og 5 mm tud. Rengøring: Kan maskinopvaskes ved max 65 C. I industrimaskine dog max 3 min ved 80 C. Findes i tre farver: Blå, hvid og rød

Føj til huskeliste
Drikkekrus med studs

Drikkekrus med studs

Dette krus har et langt mundstykke, som gør det nemt at holde kruset, når der drikkes. Et sæt består af 1 krus og 2 låg. Rengøring: Kan maskinvaskes ved 70C.

Føj til huskeliste
Tudkopbæger med låg

Tudkopbæger med låg

Velegnet til personer, der ryster på hænderne eller har styringsbesvær. Også velegnet til sengeliggende. Indhold: 250 ml. Kan maskinopvaskes og autoklaveres.

Føj til huskeliste
Novo kop

Novo kop

Med Novo koppen har man fuld kontrol over væskemængden og behøver ingen hjælp af hovedpuder eller hjælpere. Tåler varme og kolde væsker. Transparent så indholdet ses. Indhold: 250 ml væske. Tåler opvaskemaskine, mikroovn og autoklave.

Føj til huskeliste
Handycup m. låg

Handycup m. låg

plastkop med 2 hanke. Koppen er let skrående, hvilket gør det nemmere at tippe når der drikkes. Fave: transparent Rumfang: 237 ml. Tåler opvaskemaskine og microovn.

Føj til huskeliste
Krus m. dobbelt greb

Krus m. dobbelt greb

Indhold: 237 ml. Vægt: 290 gram. Materiale: keramik. Tåler mikroovn og opvaskemaskinen.

Føj til huskeliste