Overtøj

Tøj til udendørs brug, typisk båret over andet tøj, for at beskytte en person mod ubehagelige temperaturer, vind og alle former for nedbør. Herunder hører fx frakker til udendørs brug, slag og køreposer.

Filtrér på detaljer

    
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Vandtæt køreslag

Vandtæt køreslag

Vandtæt slag der dækker fødder og ben. Slaget kan fæstnes til kørestolen.

Føj til huskeliste
Køretæppe Thermo

Køretæppe Thermo

Varmt køretæppe som er både vind- og vandtæt. Vikles omkring brugeren og kan lukkes sammen med velcro

Føj til huskeliste
Rolko vandtæt Thermo Køreslag

Rolko vandtæt Thermo Køreslag

Rolko vandtæt køreslag foret med polar-fleece til brug i kørestol.
Køreslaget er i udvendigt i polyester med vandtætte sømme og refleks stribe for øget sikkerhed.
Indvendigt er der foret med polar-fleece. Fødderne sættes i bunden af slaget og lægges omkring dig som et tæppe.
Sættes fast på kørestolen med stropper forsynet med trykknapper.

Føj til huskeliste
Rolko Poncho med ærmer

Rolko Poncho med ærmer

Rolko Poncho med ærmer til kørestolsbruger.
Regnslaget er i vandtæt polyester har hætte med snøre, let inderstof i netstruktur, ærmer med velcrobånd.
Lynlåsen er gennemgående derfor let at tage på. Har refleksbånd, indvendig lomme, stropper med knapper til fastgørelse på den nederste del af kørestolen, samt åbning til skubbehåndtagene.

Føj til huskeliste
Staywarm opvarmet kørepose

Staywarm opvarmet kørepose

Staywarm køreposen der dækker hele kroppen med indbygget varme. Vind og regntæt, så brugeren kan færdes ude i al slags vejr hele året rundt.
Køreposen forebygger sygdom, er hurtig og nem at tage af og på. Siddekomforten komprimeres ikke og køreposen er letvægt.

Føj til huskeliste
Kørestolstæppe

Kørestolstæppe

Faconsyet efter kørestolens mål. Fæstnes på stolen, og kan foldes rundt om brugeren. Når tæppet ikke benyttes, kan det let afmonteres eller lægges fladt i stolen. God til personer der skiftevis går og sidder. Mange materialer og farver. Fleksible anvendelsesmuligheder. Taske til opbevaring kan tilkøbes.

Føj til huskeliste
Kørestolsdækken

Kørestolsdækken

Lægges over benene og spændes rundt om livet på brugeren eller fæstnes på kørestolen. Varmer benene og beskytter mod vind og vejr. Enkelt i brug og nemt at montere mens man sidder i stolen. Fås som langt og kort model og i flere størrelser. Materialer varierer alt efter hvilken egenskab, der ønskes.

Føj til huskeliste
Kappe til kørestolbrugere

Kappe til kørestolbrugere

Nemt overtøj til kørestolsbruger. Produceres individuelt og tilpasses brugerens behov. Kort bagtil og længere fortil. Udarbejdes i forskellige materialer alt efter formål. F.eks. vandafvisende, vindtæt, varmeisolerende mv.
Designet tilpasses brugerens ønsker. Lukkes med lynlås, trykknapper eller magnetlukning.

Føj til huskeliste
Sove- og kørepose

Sove- og kørepose

Udformet som én stor pose med ærmer og halsåbning. Begge ben og fødder er i ét stort rum, hvorved de bedre holdes varme. God som overtøj til kørestolsbrugere. God som sovepose til brugeren der sparker dynen af og ikke selv kan tage den på igen. (Forhindre samtidig brugeren adgang til en evt. ble). Mange materialer, farver og størrelser.

Føj til huskeliste
Termo køretæppe

Termo køretæppe

Firkantet Slå om-tæppe, der kan bredes ud over sædet og når man har sat sig, derefter lukkes med velcro lukning. Vandafvisende polyestermateriale. Blå. Indvendigt foret med polar fleece.
2 mulige størrelser.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens