Ståstøttestole

Stole med et eller flere stoleben som støtter en person i stående eller halvstående stilling.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
kg
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Back App 2.0 med hjul

Back App 2.0 med hjul

Back App balancestol træner og stimulerer støttemuskler i mave og ryg, men du sidder. Stolen giver en behagelig siddestilling med åben hoftevinkel, der giver et naturligt svaj i ryggen. Stolens hviler på en fleksibel fodring der gør at man træner balancen, mens man sidder på den. Stabiliteten ændres ved hjælp af håndtag. Fås i høj og lav udgave.

Føj til huskeliste
MOIZI 28 stå støtte stol - sadelformet

MOIZI 28 stå støtte stol - sadelformet

Når du sidder på en ergonomisk stå og sidde stol laver du små kontinuerlige bevægelser for at holde balancen. Det gør du ubevidst og det er med til at træne din ryg og aktivere hele kroppen så der bliver en bedre blodgennemstrømning. Ved at sidde aktivt opretholdes koncentrationen og samtidig forebygger du for muskelspændinger. Fås i flere farver.

Føj til huskeliste
Back App 2.0

Back App 2.0

Back App balancestol træner og stimulerer støttemuskler i mave og ryg, men du sidder. Stolen giver en behagelig siddestilling med åben hoftevinkel, der giver et naturligt svaj i ryggen. Stolen hviler på en rød kugle, der kan justeres. Skues kuglen længere ned, bliver stolen mere ustabil og giver større træningseffekt.

Føj til huskeliste
Disc

Disc

Disc stå/støtte stol helt perfekt til hæve/sænkebord, i undervisningssituationer eller ved pakkebordet. Disc kan også bruges som almindelig stol, og uanset hvilken højde man bruger stolen i, kan man automatisk opnå en god sidde-holdning. Ergo Top i sædet giver en bevægelig siddeflade, der betyder, at man sidder aktivt og i balancepunktet.

Føj til huskeliste
Back Up stol

Back Up stol

BackUp styrketræner din ryg og medfører en afspændt siddestilling og et sundt svaj i ryggen. BackUp kan reguleres i højden, og kuglen i bunden justerer balanceeffekten. Stabiliseringsmusklerne i ryg, bækken og nakke trænes. Siddestillingen og den kontinuerlige bevægelse bevirker, at blodcirkulationen forbedres lokalt i ryg, hofter og ben.

Føj til huskeliste

Thorengaard Polexim A/S
Gartnerivej 9
2100 København Ø

Forhandler er ophørt

PHE Universal 010-370 ergonomisk ståstøttestol fra Egholm Stole

PHE Universal 010-370 ergonomisk ståstøttestol fra Egholm Stole

PHE Universal er meget brugt af både behandlere, institutioner og af private i køkkenet. Sædet er formstøbt og giver god støtte, samt hjælper brugeren til at sidde med ret ryg. Sædet er formet, så der ikke er noget der rører halebenet. PGA sædets form, er det nemt at komme helt ind til køkkenbordet. Fås i flere højder.

Føj til huskeliste
PHE ståstøttestol 009-370

PHE ståstøttestol 009-370

Sædet er formet som cykelsadel. Indeholder en hård kerne af bonded skum, og en blødere skum i top.
Standard højde 50-72 cm. Fås i flere højder.

Føj til huskeliste
Dynamostol Incharge

Dynamostol Incharge

Formålet med stolen er at sidde aktivt og således forebygge smerter i nakke, skuldre og ryg.
Fås med Flex-sæde, armstøtte, fodbetjening (Clinical) eller fodring, samt hjul med belastningsbremse.

Føj til huskeliste
Universal ståstøttestol med ryglæn

Universal ståstøttestol med ryglæn

Med trekantet formstøbt sæde der giver god siddekomfort. Ryglænet er polstret og er med indbygget lændestøtte. Betrækket er åndbart Dolce kunstlæder. Med 3 håndtag under sædet med justeringsmuligheder. Letløbende med bløde gummibaner på hjulene. Rengøring: Ved aftørring med mild sæbe. Sædet kan tåle afspritning.

Føj til huskeliste
Pinto saddelstol - Global

Pinto saddelstol - Global

Behandlerstol til plejesektoren, klinikker mm. Behandlerstol med ekstra blødt sæde og Alu base Ø 50 cm. Stolen har letløbende hjul (Ø50 mm). En sadelstol hjælper til en god ergonomisk korrekt kropsholdning og giver brugeren frie hænder og overkrop til det igangværende arbejde. Monteret med PVC-fri kunstlæder. DANSK produceret.

Føj til huskeliste