Manuelle tohåndsbetjente kørestole, drevet frem på drivringe

Kørestole udformet med henblik på at blive drevet frem og styret af brugeren ved at der skubbes med begge hænder på hjulene eller hjulenes drivringe. Herunder hører baghjulsdrevne og forhjulsdrevne kørestole.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



W5

W5

Fjerlet skræddersyet kørestol med fast ramme til den aktive og rutinerede bruger, der kender sine behov. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Ekstrem robust og stabil. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Forskellige basismodeller at vælge mellem. Fås fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
W5 XXL

W5 XXL

W5 XXL er en ultralet fastrammekørestol udviklet til brugere, hvis høje vægt og store fysiske styrke stiller krav til en forstærket ramme med ekstra afstivning. Fås som fuldt justerbar standardmodel eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Kan tilpasses en brugervægt op til 250 kg.

Føj til huskeliste
W5 D

W5 D

Ultralet fastrammekørestol til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen og let adgang til stolen ved ind- og udstigning. Med delte opklappelige højde- og vinkeljusterbare fodplader, justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og aftagelige sidestykker. Fås som standardmodel og skræddersyet.

Føj til huskeliste
W5 K

W5 K

Ultralet fastrammekørestol med højt monteret fodstøtte til brugere med kort benlængde. Fås som standardmodel med justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodplade og aftagelige sidestykker eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
W5 S

W5 S

W5 S med buede rammerør giver et let og elegant udseende og gør det nemt at få denne ultralette, skræddersyede aktive kørestol ind i bilen. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Til den rutinerede bruger. Fås fuldsvejset eller justerbar.

Føj til huskeliste
Invacare XLT Max

Invacare XLT Max

Den nye XLT Maxer en aktiv fastrammestol ideel til aktive brugere. Chassiset er lavet af slidstærkt, robust og let titanium med sædebredder op til 60 cm (3 sædebredder) XLT Max tilbyder brugerne en let støttende siddestilling, som er forudsætningen for at bevare selvstændig mobilitet og en aktiv livsstil.

Føj til huskeliste
Motus CV

Motus CV

Motus CV er den alsidige all-rounder med mange justeringsmuligheder. Foldbar og let at opbevare. Velegnet til transport i bil. Leveres med delte svingbare fodstøtter, tøjbeskytter på sidepanelerne og højdejusterbar ryg, der fås i 3 forskellige farver. Bredt tilbehørsprogram. Brugervægt maks. 125 (140 kg).

Føj til huskeliste
Invacare XLT

Invacare XLT

XLT er af titanium, hvilket sikrer maksimal stabilitet, styrke og en lav vægt 9,8 kg. Det brede udvalg af tilbehør og mulighed for rygvinkling gør, at XLT tilbyder brugeren en kørestol med den sikkerhed og støtte, som behøves i en travl og aktiv hverdag. XLT fås i 3 fastramme versioner: 75gr/90gr knævinkel med fast fodbøjle eller delte benstøtter.

Føj til huskeliste
Start M6 Junior

Start M6 Junior

Let og smidig krydsrammestol til børn med mange justeringsmuligheder og et bredt tilbehørsprogram, der giver god mulighed for løbende tilpasning og genanvendelse. Har som standard justerbar sædehøjde, sædevinkel og ryghøjde, aftagelige og svingbare fodstøtter, højdejusterbare/aftagelige armlæn, robust nylon polstring.

Føj til huskeliste
Start M4 XXL

Start M4 XXL

Letvægts standard kørestol med mange indstillingsmuligheder og stor fleksibilitet. Variabel sædedybde og ryghøjde. Højdejusterbare armlæn som kan slås væk. Fodstøtterne er delte, vinkelindstillelige og aftagelige, men kan også svinges ind under kørestolen. Mulighed for rygstabilisering. Mulighed for montering af dobbeltkryds.

Føj til huskeliste