Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



FISIOPRESS/Surcon FP4, ben, arm

FISIOPRESS/Surcon FP4, ben, arm

Fisiopress systemerne fås i flere udgaver med 6 - 8 - 12 output

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Bodysan balancepude

Bodysan balancepude er det perfekte redskab når balance og motorik skal være en leg. Bodysan kan justeres i hårdhed med den medfølgende pumpe.

Føj til huskeliste

Intelect TNS nervestimulator

2-kanals nervestimulator. Leveres komplet i lille kuffert inkl. elektroder, batteri og kabler. Vægt: 130 gram. Batteri: 9V.

Føj til huskeliste

ProTerapi A/S
Industriparken 25
2750 Ballerup

Aktiv-passiv træning

Viva spasmeknuser med mange træningsmuligheder. Kan bruges til aktiv træning med modstand. Display viser om begge ekstremiteter bruges ens. Viva overgår til passiv træning såfremt bruger ikke har kræfter nok. Inkl. pedaler. Andet tilbehør fås bl.a. armtræner (varenr. 00550)

Føj til huskeliste

ProTerapi A/S
Industriparken 25
2750 Ballerup

Clomet Varmetæppe

Varmetæppe i feltet stof til brug i kørestol. Varmen ligger i hele tæppet. Der er lomme til fødderne. Findes i str. Baby, S-M og L-XL.

Føj til huskeliste

Handi-Skiing
Vesterbrogade 144E st.tv.
1620 København V

Clomet Varmetæppe Vandtæt

Tæppe med ledninger der afgiver varme. Varmen ligger i hele tæppet. Der er lomme til foden. Fremstillet i vandtæt Cordura Dupont.

Føj til huskeliste

Handi-Skiing
Vesterbrogade 144E st.tv.
1620 København V

ProfiCare

ProfiCare

Fuldautomatisk vekseltrykmadras til forebyggelse og behandling af tryksår (middel/høj risiko) til og med grad 3. Komfortniveau 1-4 optimerer patientens komfort ved at finjustere følsomhed i det automatiske trykkontrolsystem. Madrassen har 17 individuelle luftceller. Enkelte celler kan fjernes for at optimere behandlingen. Brugervægt 40 - 185 kg.

Føj til huskeliste

Elatex-visco madras

Udnytter de gode egenskaber af at kombinere elatex-skum med den visco-elastiske effekt af PUR skum. Den visco-elastiske egenskab gør at materialet er varmefølsomt. Jo varmere des blødere bliver det. Giver en effektiv trykaflastende effekt, ved at kunne forme sig perfekt efter patienten. Består af 2 lag, 1 lag 7 cm elatex-skum og 1 lag 7 cm PUR-skum

Føj til huskeliste
Supro

Supro

Max brugervægt: 60 kg.

Føj til huskeliste

New Care
Værkstedsvej 16
5500 Middelfart