Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Copla Rehab

Copla Rehab

Copla Rehab er en serie af udendørs gangbaner til rehabilitering af gangtræning. Produkterne er fremstillet i robinia og sibirisklærketræ med metalbarre af rustfrit stål.
Med vores rehabiliteringsbaner, kan der trænes forskellige gangfunktioner såsom gang på trappe, på forskelligt underlag, men forskellig skridtlænge og fodstandbredde.

Føj til huskeliste

COPLA LEGEPLADSER
Kratholmvej 63
5260 Odense S

Eleveo - Vægtaflastningssystem til gangtræning/rehabilitering

Eleveo - Vægtaflastningssystem til gangtræning/rehabilitering

Eleveo er en sikker/stabil løsning t/træning af patienter, der har brug for genoptræning af gangfunktionen. Vægtaflastningssystemet giver patienten mulighed for at træne krop/balance på f.eks. et løbebånd/et plant gulv. Eleveo har et elektronisk panel, WeCoTRONIC, der viser realtidsdata (vægt og belastning) fra BT-aktiverede tensometriske sensorer.

Føj til huskeliste
Silent knight pilleknuser

Silent knight pilleknuser

Professionel knuser til hospitaler og plejehjem for at ubesværet og let knuser piller i fint pulver på få sekunder. Poser undgå krydskontaminering af andres medicin og eliminerer tab af medicin. Den hedder Silent Knight, da den er lydløs. Ergonomisk håndtag til ubesværet brug. Plads til 50 poser i selve Silent Knight. Der er 150 poser med i kassen.

Føj til huskeliste
Kop med pilleslugefunktion

Kop med pilleslugefunktion

Koppen fyldes med vand, hvorefter man kan lægge én eller flere piller i låget. Når man så drikker af vandet vil pillerne automatisk flyde med, hvilket gør det lettere at sluge pillerne.
Kan bruges til sengeliggende personer.

Føj til huskeliste
Medicare 50

Medicare 50

Den øverste viskoselastiske overflade er 7 cm høj med en massefylde på 60 kg. og en åben cellestruktur, der reagerer på kropstemperatur, tryk og fugtighed, hvilket giver mulighed for bedre luftstrømning mellem patientens hud og madrassen. Det fordeler kropsvægten, og forebygger tryksår.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

INMUDANCE Musikterapipude

INMUDANCE Musikterapipude

inmuDANCE opmuntrer til bevægelse og til glæde og fornøjelse med et rytmisk musikunivers, der er inspireret af 1960-ernes energiske bossa nova. Musikken udvikler sig og intensiveres sammen med bevægelsesniveauet. Valget af stoftyper og detaljer i betrækket understreger den sansestimulerende virkning.

Føj til huskeliste
Squease Kompressions Vest

Squease Kompressions Vest

Squease er en oppustelig kompressions vest, som giver brugeren en mærkbar følelse af at få et fast klem eller omfavnelse på den øverste del af kroppen. Den anbefales til personer, som har svært ved at opfange og bearbejde informationer fra kroppen eller fra omgivelserne.

Føj til huskeliste
Televindu Standard

Televindu Standard

Televindu er rolige og ikke-dramatiske videoer alle kan følge med i, samlet på ét sted. Videoer til cykel-træning, reminiscensterapi og sansestimulering kan enkelt ses på skærme og på tablets og computere.
Videoerne er baseret på eksisterende forskning og projekt resultater. De over 200 videoer er din adgang til at sætte aktiviteter igang.

Føj til huskeliste
Hyper Foam II Terapimadras

Hyper Foam II Terapimadras

Tryksårsforebyggende madras af 3-lags allergivenligt og ekstra ventilerende CM HR skum og forstærkede sider.
Madrassen og det aftagelige betræk kan vaskes ved 95 grader og tåler autoklave ved 105 grader.

Føj til huskeliste
Medi Line PU RZV

Medi Line PU RZV

Tryksårsforebyggende madras af 1-lags allergivenligt og ekstra ventilerende BRETEX HR skum med 5 liggezoner og forstærkede sider. Det aftagelige betræk vaskes ved 95 grader.

Føj til huskeliste