Hjælpemidler til træning af hukommelse

Hjælpemidler og software til at træne en person i at huske.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Televindu Standard

Televindu Standard

Televindu er rolige og ikke-dramatiske videoer alle kan følge med i, samlet på ét sted. Videoer til cykel-træning, reminiscensterapi og sansestimulering kan enkelt ses på skærme og på tablets og computere.
Videoerne er baseret på eksisterende forskning og projekt resultater. De over 200 videoer er din adgang til at sætte aktiviteter igang.

Føj til huskeliste
Televindu Plus

Televindu Plus

Televindu Plus er kommunens egen video streaming tjeneste til alle plejehjem, hvor i kan uploade og dele videoer på tværs af alle plejehjemmene. Individuelle plejehjem kan også selv uploade videoer. Systemet leveres med mere end 250 forudinstallerede sansestimulernede videoer så i har massere af indhold fra dag ét.

Føj til huskeliste