Stimulatorer til andre muskelgrupper

Herunder apparater til massage af hoved, nakke, ben o.l.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Optimus Massagepude

Optimus Massagepude

Tysk kvalitetsprodukt, produceret gennem mere end 10 år og med alle EU godkendelser.
Med infrarød varme, varmer dette massageapparat dine muskler op inde fra, som er med til at give dig en helt optimal massage, og samtidig stimulerer kredsløbet. Kan bruges på ryg, nakke, skuldre, mave, lænd, ben, fødder og arme. Vi har 4 forskellige modeller.

Føj til huskeliste
Zen Physio Massageapparat

Zen Physio Massageapparat

Massageapparat til opspændte og ømme muskler.
Den professionelles valg, når det gælder massageapparater med dybdegående virkning.
Udviklet med 2 hastigheder, infrarød varme og 2 sæt udskiftelige massagehoveder. Med sine 1,6 kg, 3 meter ledning og 38 cm lange arm er den nem at bruge overalt på kroppen, også steder der ellers er svært tilgængelige.

Føj til huskeliste

Lysterapi.dk A/S
Jakob Dannefærds Vej 14, kld., tv.
1973 Frederiksberg C

Beurer MG55 Infrarød massageapparat

Beurer MG55 Infrarød massageapparat

Massageapparat med infrarød varme og vibration, perfekt til afslapning af spændre muskler og smertelindring. Beurer MG55 har tre forskellige massagehoveder at vælge imellem og er udstyret med trinløs variabel vibrations massage og valgfri infrarød varme.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Circulation Maxx Ultra - Cirkulationstræneren

Circulation Maxx Ultra - Cirkulationstræneren

Elektriske impulser stimulerer musklerne i læggene til henholdsvis at trække sig sammen og slappe af. Dette aktiverer blodomløbet i ben og fødder og træner samtidig musklerne i læggene. Resultatet er en zoneterapeutisk behandling af under benene - og med de medfølgende elektrode pads og behandlingsbælte - af hele kroppen.

Føj til huskeliste
Ideal

Ideal

Innovativt massageapparat der takket være et ergonomisk godt design er let at håndtere, hvor det f.eks. ved fysiske udfordringer typiske kan synes vanskeligt at manøvrere. Apparatet har to hastigheder, fjedret hoved for behagelig kontakt med kroppen. Det oplades vha. el-ledning, men anvendes ledningsfrit og til både krops- og intimmassage.

Føj til huskeliste

Helle Koldsø. Specialist i sexologisk rådgivning
Vesterlundvej 94, Thyregod
7323 Give