Hjælpemidler til smertelindring

Udstyr til smertelindring ved fysiologisk manipulation eller psykologisk distraktion.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



HEADATERM

HEADATERM

Mod migræne. HeadaTerm fastgøres til til panden. Gennem den påsatte elektrode sendes elektriske impulser der blokerer for de smerteførende nerver og øger frigørelsen af endorfiner. Nedsætter dermed behovet for smertelindrende medicin. Endvidere øges niveauet af serotonin og noradrenalin, hvilket modvirker søvnløshed og depression.

Føj til huskeliste
Perfect Tens

Perfect Tens

Tens stimulerer de sensoriske nerver under huden og kan derved undertrykke følelsen af smerte. Særligt velegnet mod nervesmerter. Lindringen indtræder hurtigt og kan bruges efter behov. De fleste oplever et meget mindre behov for smertestillende medicin. 9 forskellige programmer. Meget let i brug. Dansk brugsanvisning medfølger. Ekstra tilbehør

Føj til huskeliste
PowerDot

PowerDot

PowerDot-muskelstimulator er en FDA godkendt-enhed, der udnytter fordelene ved elektrisk muskelstimulering (EMS). Podsne forbindes til appen på din telefon via Bluetooth. Du vælger de muskelgrupper, du ønsker at stimulere, og en impuls sendes til podsne, der aktivere dine muskler. Det er meget simpelt

Føj til huskeliste

PowerDot EU ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø

Chiroform Massageapparat

Chiroform Massageapparat

Chiroform massageapparat er et hjælpemiddel til ømme og trætte muskler. Langt ergonomisk håndtag, som giver mulighed for selv at massere hele kroppen. Afstand mellem hovederne gør, at den kan massere langs rygsøjlen.
2 hastigheder på 2300 & 3200 vibrationer i minutter for dybdegående massage, samt mulighed for infrarød varme. 40 W motor.

Føj til huskeliste
Cefar TENS

Cefar TENS

CEFAR TENS er en 2kanals stimulator der kan anvendes til smertelindring (TENS) og muskelstimulering (NMES/EMS).
Cefar TENS 2-kanaler arbejder uafhængigt af og kan betjenes hver for sig.
CEFAR TENS har 10 forudindstillede programmer 5 programmer som er programmerbare.

Føj til huskeliste

NMK import
Bringevej 1-B, Jonstrup
3500 Værløse

Cefar Rehab x2

Cefar Rehab x2

To-kanals stimulator beregnet til behandling med NMES (muskelstimulering) eller TENS (smertelindring). Med 27 forudindstillede programmer og 3 programmerbare.

Føj til huskeliste

NMK import
Bringevej 1-B, Jonstrup
3500 Værløse

I-TOUCH EASY XL-D1

I-TOUCH EASY XL-D1

I-TOUCH EASY har automatisk overvågning af forholdet mellem styrke og spænding over elektroderne. Derved optimeres behandlingen og man undgår risiko for strømvariationer og stød. 7 faste programmer incl. det specielt endorfinfrigørende H-program for bedst mulig smertelindring. Blød styrkeregulering i trin 0,5 mA, timer, programlås m.m.

Føj til huskeliste
CEFAR PRIMO PRO

CEFAR PRIMO PRO

Her findes alle muligheder for dig som vil tilpasse behandlingen til rette indikation og patient. Høje krav på kvalitet kombineret med et brugervenligt design gør at CEFAR PRIMO PRO er meget enkel at bruge såvel for den med medicinsk uddannelse, som for patienten i hjemmet.

Føj til huskeliste

NMK import
Bringevej 1-B, Jonstrup
3500 Værløse

Touch TENS XL-Y1

Touch TENS XL-Y1

Digitalt TENS-apparat. De glatte, rene flader og den enkle betjening gør det meget brugervenligt. 2 kanaler med uafhængig regulering. 7 faste programmer. LCD display. Elektronisk lås af indstillinger. Husker sidst valgte program. Aftagelig bælteclip. Komplet med ledninger, batterier og 4 elektroder.

Føj til huskeliste
Beurer EM 41 Tens apparat

Beurer EM 41 Tens apparat

Smertelindring, muskelopbygning og massage med EMS apparater.
3 i 1 apparat med elektrisk smerteterapi (Tens) muskelopbygning (ems) samt massageprogram til spændte muskler.
Apparatet er let at bruge:
Udførlig manual på dansk
Let læseligt display

Føj til huskeliste

Ertmania.dk
Kirsebærplantagen 42
4760 Vordingborg