Hjælpemidler til varmebehandling

Hjælpemidler til at opvarme kroppen eller dele af kroppen til terapeutiske formål.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.ScanRix Infrarøde Varmetæpper

ScanRix Infrarøde Varmetæpper

Infrarødt Saunatæppe fra ScanRix.

Infrarød varme gennemtrænger huden, musklerne og knogler, hvilket giver en dybdegående behandling, som fremmer blodcirkulationen og aktiverer cellerne. Det kan mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og ryg m.m.

Alle produkter fra ScanRix sælges fra dansk webshop med dansk manual og dansk garanti.

Føj til huskeliste

Helsehylden ApS
Brøndbyvestervej 58
2605 Brøndby

Infrarøde lamper

Infrarøde lamper

Lyspaneler med rød og nær infrarød lysterapi.
Giver en bred vifte af naturlige sundhedsmæssige fordele. Virker blandt andet anti-inflammatorisk og smertelindrende, øger fordele ved træning, forbedrer søvn og øger energiniveauet.

Testet af Teknologisk Institut.

Føj til huskeliste

Lysterapi.dk A/S
Jakob Dannefærds Vej 14, kld., tv.
1973 Frederiksberg C

Gelé varmekrave (varm/kold)

Gelé varmekrave (varm/kold)

- smart varme/kulde pude med gelé-fyld
- måler 40 x 36 cm
- kan bruges som kold, køles ned i fryser eller køleskab
- kan bruges opvarmet, opvarmning i varm vand eller mikroovn

Føj til huskeliste
Varmepude til mikroovn

Varmepude til mikroovn

Varmepuder til mikroovnen. Varmepuderne er fyldt med kirsebærsten. Puderne er lavet med et betræk i bomuld. Den måler 14x33 cm og kommer assorteret i rød eller blå.

Føj til huskeliste
Infrarødtæppe

Infrarødtæppe

GoodFlow er et håndsyet, infrarød saunatæppe i dansk design, som på mange måder adskiller sig fra, hvad der ellers findes på markedet i dag.
Vi har udviklet et saunatæppe, som er væsentligt større og mere komfortabelt, end hvad der ellers findes på markedet.

Føj til huskeliste
bodyfir classic

bodyfir classic

Bælte med infrarøde stråler til brug for: Smertelindring af muskler, smertelindring af led, øgning af forbrænding, udrensning af affaldsstoffer, cellefornyelse

Føj til huskeliste
Elasto Gel

Elasto Gel

Kan anv. både til varm og kold terapi og vil ikke flyde ud hvis der skulle opstå revner. Ved opvarmning (op til 64C) giver det en terapeutisk fugtig varme og når det anv. som kuldekompres giver det en lindrende køling uden at beskadige huden eller nerverne. Dertil kommer at ved kuldeanvendelsen bliver Elastogel ved med at være fleksibel og blødt.

Føj til huskeliste

UniqForm ApS (Medi-Cos ApS)
Baldersbuen 17, st.th.
2640 Hedehusene

CURAPAX Care Concept

CURAPAX Care Concept

CURAPAX er en engangs varme/kuldepude til professionelt brug. Det er et nyt dansk, patenteret koncept, der sikrer høj hygiejne og fordrer lavt tidsforbrug. Før brug vejer og fylder CURAPAX meget lidt og er derfor let tilgængelig på alle afdelinger. Ved brug indeholder CURAPAX 600 ml. gel og har stor varmekapacitet og lang behandlingstid.

Føj til huskeliste

Microwarm ApS
Skovringen 3
2950 Vedbæk

CARE Pack - Kulde- og varmepuder

CARE Pack - Kulde- og varmepuder

Den opvarmede eller afkølede CARE Pack termopude giver en naturlig afspænding og smertelindring, og er formet, så den ligger blødt og behageligt ind til kroppen.CARE Pack er et rent naturprodukt syet af Øko-Tex certificeret bomuld og fyldt med specialbehandlet økologisk triticalekorn samt urterne kamille og lavendel.

Føj til huskeliste
Kirsebærstenspude

Kirsebærstenspude

Denne pude er velegnet til varmebehandling, da den er fyldt med kirsebærsten, som kan varmes op i en mikrobølgeovn eller en almindelig ovn. For at forhindre forbrændinger, kan der lægges en klud mellem hud og puden. Mål: 25 x 30 cm. Farve: sort/mørkeblå.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg