Siddepuder og siddeunderlag til at bevare vævet intakt

Siddepuder og -underlag til at forhindre vævsskade ved at fordele trykket på balderne. Polstring til toiletsæder, se 09 12 45.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
cm (± 2 cm)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Ride Forward

Ride Forward

Princippet bag puden er bygget på onloading og offloading teknologi, hvor man fjerner alt tryk fra udsatte områder og øger trykket på områder som tåler tryk. Formen stabiliserer og fastgør bækkenet, hvilket forhindrer glidning. Formen og egenskaberne på puden giver stabilitet og postural kontrol, hvilket giver plads til bevægelse og aktivitet.

Føj til huskeliste
Netti Sit - Easy Care

Netti Sit - Easy Care

Gode trykfordelende og stabiliserende egenskaber. Tilpasset den enkelte bruger, ingen nødvendig tilpasning og justering. Skummets egenskaber er tilpasset pudens str og dermed brugers vægt. Lev. med Easy Care betræk som er et inkontinensbetræk. Betrækket kan ligeledes udskiftes til et ventilerende 3D betræk eller temperaturstabilisernede yderbetræk.

Føj til huskeliste
Netti Uno - Easy Care

Netti Uno - Easy Care

Tilpasset den enkelte bruger allerede ved levering. Ingen nødvendig tilpasning og justering. Skummets hårdhed er tilpasset pudens størrelse og dermed brugerens vægt. Netti Uno - Easy Care leveres med Easy Care betræk som er et inkontinensbetræk. Betrækket kan udskiftes til et ventilerende 3D betræk.

Føj til huskeliste
Comfort Curve

Comfort Curve

Letvægts sædepude i brandhæmmende polyuretan skum som ikke kræver tilpasning.
Yder med sin anatomiske form en god siddekomfort, stabilisering af bækkenet og styring af lårbenene. Leveres med letaftageligt, strækbart inkontinensbetræk med skridsikker underside.

Føj til huskeliste
Trykaflastende siddepude til kørestole

Trykaflastende siddepude til kørestole

En trykaflastende siddepude forebygger tryksår samt smerter i ryg og lænd. Puden består af 1 lag viskoelastisk skum og ét lag PU-skum, som fordeler trykket jævnt over hele puden. Puden fastgøres til kørestolen med velcro som er på undersiden af betrækket. Betrækket kan tages af og vaskes ved 40 grader.

Føj til huskeliste
Siddepude med stofbetræk

Siddepude med stofbetræk

Siddepude der aflaster ryg og lænd samt forebygger smerter der kan forekomme ved at sidde ned i lang tid af gangen. Siddepuden leveres med stofbetræk af polyester som let kan tages af og vaskes. Bunden er foret med skridsikkert materiale så puden ikke behøver at blivefastgjort med velcro.

Føj til huskeliste
Siddepude med inkontinensbetræk

Siddepude med inkontinensbetræk

Siddepude med vandtæt inkontinensbetræk der let kan tages af og vaskes, betrækket er belagt med skridsikkert materiale, så puden ikke behves at blive fastgjort med velcro. Puden er afrundet foran så den ikke irriterer undersiden af låret.

Føj til huskeliste
Skråpude 45 x 45 cm

Skråpude 45 x 45 cm

Skråpude der fremmer en korrekt sidestilling, som skåner ryg og lænd. Den er lavet at kraftig granulatskum, den leveres som udgangspunkt uden betræk, dette kan dog købes ved siden af. Skråpuden måler 45 x 45 cm, og fås med 3 forskellige hældninger.

Føj til huskeliste
Skråpude 43 x 45 x 10/0 cm

Skråpude 43 x 45 x 10/0 cm

Skråpude der består af to forskellige lag skum. Det nederste lag består af granulatskum, det giver stabilitet og styrke til puden. Det øverste lag består af viskoelastisk skum, der også er kendt som memory skum. Skråpuden har et gråt Decutex inkontinensbetræk, betrækket er slidstærk og nemt at rengøre.

Føj til huskeliste
Siddepude i Memory Skum

Siddepude i Memory Skum

Siddepude i det kompakte og behagelige Memory Skum, der lindre ubehaget ved at sidde i lange perioder, hvad enten det gælder på en stol, i bilen, derhjemme, til mødet eller på rejsen. Den tryk aflastende pude er designet til at give korrekte anatomiske støtte og former sig efter kroppens naturlige konturer. Vælg mellem flere farver.

Føj til huskeliste