Tryksårsforebyggende luftpuder, statiske

Tryksårsforebyggende puder i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft eller luftceller. Herunder hører sektionsopdelte luftpuder og kombinationspuder af luft og fx skum.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.ROHO Hybrid Select

ROHO Hybrid Select

ROHO Hybrid Select til brugere med risiko for tryksår og behov for positionering og stabilisering af bækken og lår. Består af en formet skumbase med høj densitet og et neopren luftindlæg med 3 kamre og ISOFLO kontrol. Den midterste del af indlægget kan fjernes helt for komplet aflastning af IT og halebenet. Leveres komplet med inkontinensbetræk.

Føj til huskeliste
Vicair Multifunctional O2 siddepude

Vicair Multifunctional O2 siddepude

Siddepuden er inddelt i 5 kamre og har samme positionerende og trykaflastende funktioner som Vicair Adjuster O2.De to bagerste kamre er dybere end på Adjuster O2 for at yde optimal støtte til asymmetrisk bækken eller benlængde fx i en komfortkørestol eller el-kørestol,hvor puden udfylder afstanden mellem kørestolsryg og sædeplade. Kan maskinvaskes

Føj til huskeliste
Vicair Vector O2 6

Vicair Vector O2 6

Vicair Vector O2 6 er nu inddelt i 9 kamre i 6 cm, fyldt med luftceller. Opdelingen i kamre giver ekstra stabilitet til bækkenet, forhindrer ind- og udadrotation af lårene samt fremadskridning.Vector O2 6 giver optimal trykaflastning og samtidig en funktionel stabil siddestilling. Hele puden kan vaskes i vaskemaskine,og er ekstra åndbar og stabil.

Føj til huskeliste
Vicair Active O2

Vicair Active O2

Vicair Active O2 er velegnet til den aktive bruger med behov for optimal trykaflastning med luftceller bagtil ved tuber samtidig med en stabil konturformet skumkant fortil med støtte til lårene samt til at lette forflytninger til og fra kørestol.Active O2 leveres komplet med et luftigt betræk.Betræk og luftceller kan vaskes ved 60 gr i vaskemaskine

Føj til huskeliste
Vicair Adjuster O2

Vicair Adjuster O2

Bygget op i fem kamre, fyldt med luftceller. Adjuster O2 er designet til at yde støtte til asymmetrisk bækken- eller benlængde. Kan bruges ved komplekse positioneringsbehov, hvor optimal og korrekt siddestilling samt forebyggelse mod tryksår er højt prioriteret. Egnet til brugeren i høj risiko. Adjuster O2 inkl celler kan vaskes i maskine v 60 gr.

Føj til huskeliste
Vicair AllRounder O2

Vicair AllRounder O2

Vicair AllRounder O2 spændes fast på kroppen og anvendes på gulvet,på jorden eller fx ved sport. AllRounder O2 er på sædefladen fyldt med luftfyldte SmartCells og anvendes ved behov for let trykaflastning og komfort,når man er aktiv udenfor kørestolen. AllRounder O2 er meget let og kan vaskes i vaskemaskinen uden at fjerne de luftfyldte SmartCells.

Føj til huskeliste
Vicair Vector O2 10

Vicair Vector O2 10

Vicair Vector O2 10 er nu inddelt i 9 kamre i 10 cm, fyldt med luftceller.Opdelingen i kamre giver ekstra stabilitet til bækkenet, forhindrer ind- og udadrotation af lårene samt fremadskridning.Vector O2 10 giver optimal trykaflastning og samtidig en funktionel stabil siddestilling.Hele puden kan vaskes i vaskemaskine,og er ekstra åndbar og stabil.

Føj til huskeliste
Vicair Liberty

Vicair Liberty

SmartCells ligger et 2 kamret vandtæt betræk. Mellem de bløde, trykfordelende luftceller er et tyndt lag silikone, hvilket gør, at luftcellerne glider endnu lettere mod hinanden,og former sig til en stor flade efter kroppens konturer. Antallet af SmartCells kan ikke ændres. En automatisk ventil justerer mængden af luft og skal ikke vedligeholdes

Føj til huskeliste
Levabo All Up Twin

Levabo All Up Twin

Siddepude, ekstra forstærket. Anvendelig til halvsidig paretiske brugere med ustabil siddestilling. Pude er delt i to, til individuel lufttryk. Forebyggelse eller aflastning af tryksår. Max 150 kg.

Føj til huskeliste

Levabo ApS
Sverigesvej 20a
8660 Skanderborg

Levabo All Up Seat Max

Levabo All Up Seat Max

Siddepude, ekstra forstærket. Bariatrisk pude til brugervægt op til 250 kg. Trykfordelende for forebyggelse eller afhjælpning af tryksår. Ekstra længde samt bredde.

Føj til huskeliste

Levabo ApS
Sverigesvej 20a
8660 Skanderborg