Tryksårsforebyggende luftpuder, statiske

Tryksårsforebyggende puder i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft eller luftceller. Herunder hører sektionsopdelte luftpuder og kombinationspuder af luft og fx skum.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Vicair Multifunctional O2 siddepude

Vicair Multifunctional O2 siddepude

Siddepuden er inddelt i 5 kamre og har samme positionerende og trykaflastende funktioner som Vicair Adjuster O2.De to bagerste kamre er dybere end på Adjuster O2 for at yde optimal støtte til asymmetrisk bækken eller benlængde fx i en komfortkørestol eller el-kørestol,hvor puden udfylder afstanden mellem kørestolsryg og sædeplade. Kan maskinvaskes

Føj til huskeliste
Vicair Vector O2 6

Vicair Vector O2 6

Vicair Vector O2 6 er nu inddelt i 9 kamre i 6 cm, fyldt med luftceller. Opdelingen i kamre giver ekstra stabilitet til bækkenet, forhindrer ind- og udadrotation af lårene samt fremadskridning.Vector O2 6 giver optimal trykaflastning og samtidig en funktionel stabil siddestilling. Hele puden kan vaskes i vaskemaskine,og er ekstra åndbar og stabil.

Føj til huskeliste
Vicair Active O2

Vicair Active O2

Vicair Active O2 er velegnet til den aktive bruger med behov for optimal trykaflastning med luftceller bagtil ved tuber samtidig med en stabil konturformet skumkant fortil med støtte til lårene samt til at lette forflytninger til og fra kørestol.Active O2 leveres komplet med et luftigt betræk.Betræk og luftceller kan vaskes ved 60 gr i vaskemaskine

Føj til huskeliste
Trykaflastning, Levabo All Up

Trykaflastning, Levabo All Up

Levabo All Up er et hygiejnisk og miljøvenligt oppusteligt lejringsprodukt til engangsbrug. Produktet sikrer optimal komfort og hygiejne i behandling og forebyggelse af tryksår. Yderlaget er fremstillet af blødt, smidigt, varme- og fugtabsorberende nonwoven materiale, som gør puden behagelig at ligge med.

Føj til huskeliste
Vicair Adjuster O2

Vicair Adjuster O2

Bygget op i fem kamre, fyldt med luftceller. Adjuster O2 er designet til at yde støtte til asymmetrisk bækken- eller benlængde. Kan bruges ved komplekse positioneringsbehov, hvor optimal og korrekt siddestilling samt forebyggelse mod tryksår er højt prioriteret. Egnet til brugeren i høj risiko. Adjuster O2 inkl celler kan vaskes i maskine v 60 gr.

Føj til huskeliste
Vicair AllRounder O2

Vicair AllRounder O2

Vicair AllRounder O2 spændes fast på kroppen og anvendes på gulvet,på jorden eller fx ved sport. AllRounder O2 er på sædefladen fyldt med luftfyldte SmartCells og anvendes ved behov for let trykaflastning og komfort,når man er aktiv udenfor kørestolen. AllRounder O2 er meget let og kan vaskes i vaskemaskinen uden at fjerne de luftfyldte SmartCells.

Føj til huskeliste
Vicair Vector O2 10

Vicair Vector O2 10

Vicair Vector O2 10 er nu inddelt i 9 kamre i 10 cm, fyldt med luftceller.Opdelingen i kamre giver ekstra stabilitet til bækkenet, forhindrer ind- og udadrotation af lårene samt fremadskridning.Vector O2 10 giver optimal trykaflastning og samtidig en funktionel stabil siddestilling.Hele puden kan vaskes i vaskemaskine,og er ekstra åndbar og stabil.

Føj til huskeliste
Vicair Liberty

Vicair Liberty

SmartCells er lagt i et vinylbetræk. På overfladen er luftcellerne smurt i et tyndt lag silikone, hvilket gør at cellerne glider lettere mod hinanden og former sig efter kroppens konturer. Antallet af SmartCells kan ikke ændres i denne pude. Puden indeholder luft og ventilen justerer automatisk mængden af luft , mens der siddes på puden.

Føj til huskeliste
Star StarLock trykfordelende luftpude, 5 cm

Star StarLock trykfordelende luftpude, 5 cm

Fremragende trykfordeling og ubegrænsede positioneringsmuligheder. Opnå fuld stabilitet i puden -alle luftceller låses individuelt. Nemt at korrigere siddestillinger specifikt og enkel at tilpasse/bruge. God til specifik positionering. Det tætteste man kommer en formstøbt løsning. Nem at forflytte sig til og fra. Findes i højde 5, 7,5, 10 og 13 cm.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

StarLock pude inkl. inkontinensbetræk

StarLock pude inkl. inkontinensbetræk

StarLock puden til forebyggelse og behandling af tryksår.
Kamrene kan låses individuelt, hvilket gør det nemt at korrigere siddestillingen.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved