Tryksårsforebyggende luftpuder, dynamiske

Tryksårsforebyggende puder i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft og anvendes sammen med en motor, der giver et stadigt vekslende tryk i puden. Herunder hører dynamiske sektionsopdelte luftpuder og dynamiske kombinationspuder af luft og fx skum.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Sedens 500 dynamisk siddepude

Sedens 500 dynamisk siddepude

Dynamisk siddepude i formskåret skum, med 4 luftceller indlejret i skummet. Batteritid på op til 12 timer ved fuld opladning, sikrer borgeren frihed til at komme rundt. Mulighed for forskellige cyklustider. Pumper en nem at betjene. Leveres med vandtæt men åndbart betræk, som kan tages af og vaskes.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Arjo, Auralis automatisk trykaflastende siddepude

Arjo, Auralis automatisk trykaflastende siddepude

24 timers fuldautomatisk trykaflastning til personer med eller begyndende tryksår. Dynamisk og reaktiv funktion med 10 min. cyklus. Aftageligt betræk, fastgørelsesstropper til montering på stol og skridsikker bund. Tilsluttes Auralis pumpe, som har integreret batteri. Sikre funktion min. 3 timer v. strømsvigt. Anvendes med underliggende skumpude.

Føj til huskeliste
Arjo, Alpha Trancell Deluxe, Dynamisk siddepude

Arjo, Alpha Trancell Deluxe, Dynamisk siddepude

Optimal aflastning af personer med kategori 1 og 2 tryksår. Tværgående celler af smidigt polyuretan sikrer effektiv trykaflastning og komfort. Celledesignet reducerer fremad skridning og shear effekt. Inkontinens betræk, 2-vejs strækbart, semipermeabelt. Audio/visuel alarm for lavtryk og strømsvigt, snaplock. Støjsvag pumpe.
Max brugervægt 90kg.

Føj til huskeliste
Arjo, Aura Avanceret trykaflastende siddepude

Arjo, Aura Avanceret trykaflastende siddepude

Effektiv og komfortabel trykaflastning for personer med kategori 4 tryksår på sædepartiet. Trykket i puden tilpasses automatisk i forhold til bevægelser, placering og vægt. De tværliggende luftceller fyldes og tømmes skiftevis i en cyklus på 10 min. Betrækket er 2 vejs strækbart med bakteriostatiske egenskaber, maskinvaskes. Let og støjsvag pumpe.

Føj til huskeliste