Tryksårsforebyggende gelépuder med fast gelé

Tryksårsforebyggende puder med fyld af tyktflydende gelé, herunder puder med en kombination af tyktflydende gelé og fx skum.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.CUBE GEL - sårstadie 4

CUBE GEL - sårstadie 4

Fungerer både profylaktisk og som et led i den lindrende/behandlende del af brugerens decubitus-problematik især i det sakrale område. Puden har en vaffelskåret struktur bestående af elastisk Polyetherskum/Geltouch indlæg. Skumstrukturen i forskellige højder muliggør en behagelig siddeposition og præcis konturtilpasning samt optimal trykfordeling.

Føj til huskeliste
GELSEAT Clinic Siddepude

GELSEAT Clinic Siddepude

Anatomisk udformet siddepude i skum/gel, m/GELTOUCH teknologi m/kølende effekt. Puden har skridsikker bund. Det vaskbare inkontinensbetræk CLINIC er fremstillet i polyuretan, er allergivenligt, virus- og bakteriesikkert, åndbart, PVC-frit og brandhæmmende DIN EN 597 l ll // CRIB 5. Kan autoklaves v/105 gr. Betrækket kan vaskes ved op til 95 gr.

Føj til huskeliste
Blake Silver Gel

Blake Silver Gel

Blake Silver Gel er en trykaflastende siddepude med god nedsynkning, som består af tre lag gelé i høj elasticitet. Puden er velegnet til brugere i el-kørestole og komfortstole med høj risiko for at udvikle tryksår.

Føj til huskeliste
Blake Hybrid Deep Low Profile

Blake Hybrid Deep Low Profile

Blake Hybrid Deep Low Profile yder komfort for brugere med behov for let positionering og konturering. Det overlappende øverste gellag øger komforten og minimerer trykket bag knæene.

Føj til huskeliste
Blake Hybrid Low Profile

Blake Hybrid Low Profile

Tryksårsforebyggende siddepude i skum med et toplag af gelé i høj elasticitet, som sikrer en god trykaflastning og nedsynkning.

Føj til huskeliste
Duogel gelepude

Duogel gelepude

Duogel puden indeholder TruGel og FloGel som tilsammen giver brugeren en fremragende trykaflastning og vægtfordeling. Puden er opbygget anatomisk så kombinationen af skum og gel forbedrer kroppens blodcirkulationen. Den gennemsigtige belægning kan nemt rengøres og er ideel for inkontinente brugere.

Føj til huskeliste
Comfort Company M2

Comfort Company M2

Anatomisk formet skumbase i 2-lag brandhæmmende polyuretan skum med forskellig tæthed og et QuadraGel geleindlæg.
Yder god siddekomfort, trykfordeling, stabilisering af bækkenet og styring af lårbenene. Leveres med letaftageligt betræk med skridsikker underside.
Kan leveres med ATI positioneringsindsats.
Findes i flere størrelser.

Føj til huskeliste
GELSEAT Clinic siddepude

GELSEAT Clinic siddepude

Til forebyggelse og behandling t.o.m. stadie 4 (Højrisiko) i henhold til EPUAP´s definitioner og Norton og Braden skalaen ifht. udvikling og behandling af tryksår. Anatomisk udformet siddepude i skum/gel, som sørger for et ideelt mikroklima, samt med skridsikker bund. To-lags højelastisk skumkerne og topstykke af GELTOUCH.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

GELSEAT Siddepude

GELSEAT Siddepude

Anatomisk udformet siddepude i skum/gel m/GELTOUCH teknologi m/kølende effekt. Har en skridsikker bund. Udskifteligt betræk af Mesh3 tekstil på overside/inkontinensbetræk på underside.
Inkontinensbetræk har ultralyd svejsede syninger - minimerer risiko for bakterie gennemstrømning.
Kan autoklaves v/105 gr. Betrækket kan vaskes ved op til 60 gr.

Føj til huskeliste
Blake Hybrid Deep

Blake Hybrid Deep

Hybrid Deep siddepuden har en lukket celleskumbase, dobbelt skumkerne med høj densitet med en fast ischial og sakral hylde og et trykfordelende lag gel på toppen.

Føj til huskeliste