Tryksårsforebyggende gelépuder med flydende gelé

Tryksårsforebyggende puder med fyld af tyndtflydende gelé, herunder puder med en kombination af tyndtflydende gelé og fx skum.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Easy gelépude

Easy gelépude

Easy pudens unikke egenskab er, at den kan bruges på alle leder og kanter, hvilket gør den yderst brugervenlig. Puden er udviklet med et lag af FloGel, der er omgivet af skum, og som tilsammen tilpasser sig brugeren og derved giver den ideelle trykaflastning.

Designet med fokus på lav vægt for at gøre puden let at flytte for brugeren.

Føj til huskeliste
Gel Cell gel-pude, 43x43x5

Gel Cell gel-pude, 43x43x5

Gelcell puden er udviklet med 34 enkeltstående luftceller toppet med TruGel, som tillader luften at bevæge sig og dermed giver den hypersensitive bruger unik trykaflastning og høj komfort.

Silikonebaseret TruGel forbedrer ikke bare trykfordelingen, men har også en kølende effekt på hudens temperatur.

Føj til huskeliste
Flo-Tech Image

Flo-Tech Image

Antidecubituspude velegnet til personer i høj risiko gruppen, hvor der er eksisterende tryksårsskader. På toppen af den bagerste del af skumbasen påhæftes et indlæg med et dobbelt lag Flo-mer polymer (special gel), som forebygger/trykaflaster tryksår og som kan formes 3 dimensionelt. Gelen har kølende effekt.

Føj til huskeliste

MEYRA ApS
Støberivej 1
3660 Stenløse