Tryksårsforebyggende ryghynder og rygpuder

Hjælpemidler til vægtfordeling på sårbare dele af ryggen.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.SAFE Med Rygpude til lænden er fast formbar støtte, der trykaflaster

SAFE Med Rygpude til lænden er fast formbar støtte, der trykaflaster

SAFE Med Rygpude til lænden er trykfordelende og former sig efter kroppen. Den giver stabil støtte og fremmer en god holdning i forebyggelsen af smerter og vævsskader. Brug i stol, arbejdsstol, kørestol og i bilsædet.
I viskoelastisk SAFE ViscoPore skum i Grå.
Maskinvask op til 95C, tørretumbles.
Betræk tilkøbes og se valgmulighed neden.

Føj til huskeliste

TT SAFE Med ApS
Blytækkervej 10
8800 Viborg

SAFE Med Rygpude med sidestøtte,former sig til bruger, vælg til vægt

SAFE Med Rygpude med sidestøtte,former sig til bruger, vælg til vægt

SAFE Med Rygpuder med sidestøtte former sig anatomisk efter kroppen og er trykfordelende/trykaflastende med stabiliserende skrå sider, der fremmer at person ikke sidder skævt i stol eller kørestol. I visko-elastisk SAFE ViscoPore Gul blød eller Rosa medium fast skum. Maskinvask op til 95C, tørre-tumbles.
BETRÆK tilkøbes særskilt. Se detaljer neden.

Føj til huskeliste

TT SAFE Med ApS
Blytækkervej 10
8800 Viborg

Systam Wing Back P951D

Systam Wing Back P951D

Forbedrer positioneringen i kørestolen, giver stabilitet og komfort.
Lavet af viscoelastisk skum. Giver brugeren betydelig lettelse på rygsøjlens trykpunkter. Sidepanelerne reducerer tværgående ustabilitet.

Føj til huskeliste