Madrasser til at bevare vævet intakt

Madrasser til at forhindre vævsskade ved at fordele trykket på kroppen.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
For madrasforlænger: antal cm, som stykket forlænger madrassen med.
cm (± 5 cm)
 info
For madrasforlænger: svarende til madrassens bredde.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



SYSTAM Polyplot (P101M)

SYSTAM Polyplot (P101M)

Støbt skummadras i HR-skum med kvadratiske klodser, der sikrer bedre nedsynkning og dermed trykfordeling. Fås i flere størrelser og vægtklasser. Inkontinensbetræk, vaskbart ved 95 grader og modstandsdygtig over for klorin.

Føj til huskeliste
Systam Viscoflex topmadras

Systam Viscoflex topmadras

Støbt topmaddras i viskoelatisk skum med kvadratiske klodser, der sikrer bedre nedsynkning i dermed trykfordeling. Topmadrassen anvendes på en almindelig madras og øger den trykaflastende effekt. Topmadrassen har inkontinensbetræk, vaskbart ved 95 grader og modstandsdygtig over for klorin.

Føj til huskeliste
ekaVari 4 - sektioners kombinations system

ekaVari 4 - sektioners kombinations system

ekaVari 4 -sektioners kombineret madrassystem luft/skum. 30 stk. PU luftceller. Visko elastisk top. Mellemlag 2cm. Dry Weave. Mulighed for variabelt tryk i de 4 zoner reguleres via medfølgende fjernbetjening. Skumramme med randzoneforstærkning. MRSA resistent med flamme hemmende strækbart blåt PU betræk. Fås både i bredden 84 og 90cm.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Pro-care 4

Pro-care 4

Dynamisk helmadras som består af 20 enkelte luftceller der hver er 20 cm høje. De 5 celler i fodenden kan afkobles uden brug af propper. De lukker automatisk.
Pumpen i madrassen indstilles efter brugerens vægt og pumpen kan køre i en cyklus med et tidsinterval på 10 til 25 min. som skiftevis øger og letter trykket.
Anvendes ved sårkategori 1-4.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Mercury Advance

Mercury Advance

Dyna-Form Mercury Advance er en dynamisk kombinationsmadras, hvor fordelene ved moderne skumteknologi kombineres med fordelene ved luftdrevet vekseltryk.
Det er en skummadras, der kan opgraderes til vekseltrykmadras. Denne fleksibilitet forenkler de udfordringer, der typisk opstår, når sengeliggende udvikler eller trues af tryksår.

Føj til huskeliste
Dyna-Form Mercury

Dyna-Form Mercury

Dyna-Form Mercury er en trykaflastende skummadras, der er specielt designet til borgere og patienter med høj eller meget høj risiko for udvikling af tryksår.
Madrassens kerne er fremstillet af CMHR-skum i høj kvalitet. Skumkernen er afgrænset af en sidevægskonstruktion, der sikrer god
stabilitet ved forflytning af borgeren.

Føj til huskeliste
Airmantle topmadras og base

Airmantle topmadras og base

Topmadressen i SymmetriSleep hedder Airmantle. I løbet af natten reorganiserer vi vores dyne, for at opretholde en konstant kropstemperatur. Airmantle hjælper dem, som ikke selv kan lave disse tilpasninger. Airmantle er som et lag af luft, som hjælper brugeren med at komme af med eventuel sved og dermed bibeholde en konstant kropstemperatur.

Føj til huskeliste
Kappa

Kappa

Madrassen har samme skumtype hele vejen igennem. Skummet har en høj rumvægt, hvilket sikrer en lang levetid. Det elastiske materiale og den høje bæreevne samt skæringerne i madrassen sikrer optimal liggekomfort.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Delta

Delta

Madrassen består af 9 cm koldskum og 5 cm viskoelastisk skum.
Den viskoelastiske skum sikrer at madrassen ventilerer bedre og har trykaflastende egenskaber. Den viskoelastiske skum er udskåret som æggebakker, hvilket giver en optimal liggekomfort. Koldskummet i bunden af madrassen har en høj rumvægt, som sikrer madrassen længere levetid.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Alpha

Alpha

Madrassen består af 9 cm koldskum og 5 cm viskoelastisk skum. Den viskoelastiske skum sikrer at madrassen ventilerer bedre og har trykaflastende egenskaber. Den viskoelastiske skum er udskåret som æggebakker, hvilket giver en optimal liggekomfort.
Koldskummet i bunden af madrassen har en høj rumvægt, som sikrer madrassen længere levetid.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør