Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)

Tryksårsforebyggende madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.ZiboKids trykaflastende madras

ZiboKids trykaflastende madras

Trykaflastende skummadras til børn ned til 500 g og op til 5 kg. Sikrer god ligge komfort. Madrassen former sig efter barnet og trykaflaster ved at fordele barnets vægtfylde over et større areal. Toplag af trykaflastende viskoelastisk skum.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Bari bariatrisk skummadras

Bari bariatrisk skummadras

Bariatrisk trykaflastende skummadras op til 220 kg brugervægt. Opskåret skum for god ventilering og trykaflastning. Speciel hælzone med ekstra fine tern til aflastning af de sarte hæle.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Basis

Basis

Basis madras i varierende størrelser med trykaflastende effekt. Egnet til sårkategori 0-3. Opbygget af stabiliserende koldskum med et lag af tryklastende viskoelastisk skum i toppen.
- 4 håndtag
- Håndtag påsyet med forstærkning på bagsiden
- Stort overlap der beskytter lynlås og madras mod forurening
- Inkontinensbetræk i slidstærkt materiale

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

evAQ-PRO XL

evAQ-PRO XL

Som Maxx CLINIC med den detalje, at den har en evakueringsfunktion, med sikkerhedsseler og kraftige indsyede håndtag, som giver en sikker, hurtig og behagelig evakuering i en given nødsituation. Aftageligt brandhæmmende, ånd- og strækbart inkontinensbetræk. Kan desinficeres og vaskes op til 95 gr. Autoklaveres ved 105 gr. Kan tørretumbles. PVC-fri.

Føj til huskeliste
evAQ-PRO VISCO

evAQ-PRO VISCO

Som Hyper Foam VISCO CLINIC med den ekstra detalje, at den har en evakueringsfunktion, med sikkerhedsseler og kraftige indsyede håndtag, som giver personalet mulighed for en mere sikker, hurtig og behagelig evakuering. Aftageligt brandhæmmende, ånd- og strækbart inkontinensbetræk i poluyrethan. Kan desinficeres/vaskes op til 95 gr.

Føj til huskeliste
evAQ-PRO II

evAQ-PRO II

Som Hyper Foam II CLINIC med den ekstra detalje, at madrassen indeholder en unik og enkel evakuerings funktion, med sikkerhedsseler, kraftige indsyede håndtag og en speciel glide bund som giver personalet mulighed for en mere sikker, hurtig og behagelig evakuering i en given nødsituation.

Føj til huskeliste
evAQ-PRO

evAQ-PRO

Som Hyper Foam PLUS CLINIC med den ekstra detalje, at madrassen indeholder en unik og enkel evakuerings funktion, med sikkerheds seler og kraftige indsyede håndtag, som giver personalet mulighed for en mere sikker, hurtig og behagelig evakuering i en given nødsituation.

Føj til huskeliste
Care skummadras

Care skummadras

Care er et trykreducerende skumprodukt af høj kvalitet.
Skumkvaliteten er økotex certificeret skum, der er dobbeltopskåret i bestemte zoner for at fordele trykket optimalt, efter kroppens trykpunkter. Er opskåret så madrassen kan vendes på 4 måder, hvilket forlænger levetiden. Inkontinensbetræk med 4 håndtag.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Cobi Skummadras

Cobi Skummadras

Forebyggende trykaflastningsmadras med åndbart, strækbart og inkontinens betræk, der er aftageligt og kan vaskes ved 95 grader. Madrassen har 2 lag. Det øverste lag på 2,5 cm. er viscoelastisk skum, og underdelen er koldskum. Denne kombination giver stor trykfordeling og lav vægt på madrassen, som let kan håndteres.

Føj til huskeliste
Softform Premier Maxi Glide

Softform Premier Maxi Glide

Bevirker, at madrassen følger liggefladens indstillinger. Når f. eks hoved- og benende eleveres øges længden på sengens liggeflade. Idet madrassen er opdelt i 2 lag vil det nederste lag forblive på liggefladen mens det øverste lag følger brugeren. Således minimeres risiko for shear og friktion og komfort øges.

Føj til huskeliste