Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)

Tryksårsforebyggende madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Lentex Magma PLUS hygiejnemadras - sårkategori 2

Lentex Magma PLUS hygiejnemadras - sårkategori 2

Specielt egnet v/ekstra høje krav t/ brandsikkerhed i fængsler/psykiatriske klinikker/centre for rehabiliteringsbehandling. Overholder standard SS 876 00 10, svarende t/ standard for NT-Fire 055 og kravene i Medium Hazard Standard, BS7188:2008. Det vandtætte, påsvejsede overtræk forhindrer urin/blod/andre væsker i at trænge ind i madraskernen.

Føj til huskeliste
Lentex Magma hygiejnemadras - sårkategori 2

Lentex Magma hygiejnemadras - sårkategori 2

Overholder kravene i standard SS 876 00 10, svarende til standard for NT-Fire 055. Overholder også kravene i Medium Hazard Standard, BS7188:2008. Er specielt designet t/brug i miljøer med ekstra høje krav til brandsikkerhed - fængsler/psykiatriske klinikker/centre for rehabiliteringsbehandling.

Føj til huskeliste
Lentex Exclusive hygiejnemadras - sårkategori 2

Lentex Exclusive hygiejnemadras - sårkategori 2

En 3-lags trykaflastende madras t/forebyggelse af tryksår. Madrassen er opbygget af en fast polyetherskumkerne, som er lagt imellem 2 blødere koldskum lag. Madrassen er egnet til brug for både lette og tunge patienter. Et valg til brug på plejehjem og i sociale omsorgsmiljøer. Kan anvendes på begge sider.

Føj til huskeliste
Lentex Waterlily hygiejnemadras - sårkategori 2

Lentex Waterlily hygiejnemadras - sårkategori 2

Madrassens kerne er designet til at have lav påvirkning på miljøet, mens den samtidigt har en lang holdbarhed. Materiale: Skummet, Waterlily (baseret på MDI), har stor massefylde og er af høj kvalitet.
Madrassen er egnet til brug for både lette og tunge patienter. Et valg til brug på plejehjem og i sociale omsorgsmiljøer.

Føj til huskeliste
Lentex Comfort hygiejnemadras - sårkategori 1

Lentex Comfort hygiejnemadras - sårkategori 1

Madrassen er designet t/korttidsbrug (f.eks. korttids indlæggelse), el. hvis en mere fast madraskerne kræves. Det brandhæmmende overfladelag er lamineret direkte på skumkernen, har derfor ingen generende sømme/lynlåse stor fordel i forb. m/hygiejne/rengøring. Aktiv membran-teknologi gør madrassen åndbar/reducerer risiko for væskegennemtrængning.

Føj til huskeliste
Lentex AirO hygiejnemadras - sårkategori 3

Lentex AirO hygiejnemadras - sårkategori 3

En 6-lags trykaflastende madras, som er special designet til forebyggelse og behandlingen af tryksår. De omhyggeligt udvalgte skumkernelag, kombineret m/Lentex overfladelaget, reducerer risikoen for shear. Madrassen er egnet til brug for både lette og tunge patienter. Et valg til brug på plejehjem og i sociale omsorgsmiljøer.

Føj til huskeliste
Zibo Duo

Zibo Duo

Skummadras der består af 2 enkelt madrasser. Topmadrassen er opskåret i kuber af forskellige størrelser, hvilket nedsætter tryk, forskydning og friktion. Den nederste madras er i en fastere skumkvalitet, hvilket giver øget stabilitet i den siddende stilling og ved mobilisering. Betrækket har derudover også 3 indsyede zoner, der reducerer Shear.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Alpha skummadras (RP-VE)

Alpha skummadras (RP-VE)

Madrassen består af 9 cm RP-skum i bunden og 5 cm viskoelastisk profileret skum på toppen.
Begge skumtyper i høj kvalitet.
Brugeren får ved anvendelse af Alpha skummadrassen en god
følelse af, at kroppen bliver støttet, samtidig med at madrassen yder
en forebyggende trykaflastende effekt.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS (Ergolet)
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Optimal 5zon Plus skummadras

Optimal 5zon Plus skummadras

Optimal 5zon Plus fra Care of Sweden anvendes både forebyggende og som hjælpemiddel ved behandling af tryksår hos bariatriske bruger på op til 300 kg.

Madrassen placeres direkte på sengebunden. Optimal 5zon Plus har rigtig gode trykfordelende egenskaber og er udstyret med den DuoCore siddefunktion, som minimerer shear.

Føj til huskeliste
Optimal Mono skummadras

Optimal Mono skummadras

Trykfordelende madras fra Care of Sweden designet til at mindske risikoen for shear. Madrassen er inddelt i zoner med tern i forskellige proportioner for at sikre tilpasning til de enkelte dele af kroppen. Madrassen har forstærkede sider, som letteregør ind- og udstigning af sengen.

Madrassen leveres med inkontinensbetræk med lynlås på 3 sider.

Føj til huskeliste