Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)

Tryksårsforebyggende madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Lentex Comfort hygiejnemadras - sårkategori 1

Lentex Comfort hygiejnemadras - sårkategori 1

Madrassen er designet t/korttidsbrug (f.eks. korttids indlæggelse), el. hvis en mere fast madraskerne kræves. Det brandhæmmende overfladelag er lamineret direkte på skumkernen, har derfor ingen generende sømme/lynlåse stor fordel i forb. m/hygiejne/rengøring. Aktiv membran-teknologi gør madrassen åndbar/reducerer risiko for væskegennemtrængning.

Føj til huskeliste
Lentex AirO hygiejnemadras - sårkategori 3

Lentex AirO hygiejnemadras - sårkategori 3

En 6-lags trykaflastende madras, som er special designet til forebyggelse og behandlingen af tryksår. De omhyggeligt udvalgte skumkernelag, kombineret m/Lentex overfladelaget, reducerer risikoen for shear. Madrassen er egnet til brug for både lette og tunge patienter. Et valg til brug på plejehjem og i sociale omsorgsmiljøer.

Føj til huskeliste
Zibo Duo

Zibo Duo

Skummadras der består af 2 enkelt madrasser. Topmadrassen er opskåret i kuber af forskellige størrelser, hvilket nedsætter tryk, forskydning og friktion. Den nederste madras er i en fastere skumkvalitet, hvilket giver øget stabilitet i den siddende stilling og ved mobilisering. Betrækket har derudover også 3 indsyede zoner, der reducerer Shear.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Essential Wave

Essential Wave

Essential Wave madrassen er en tryk re-distribuerende madras beregnet til hjemmepl. og institutioner. Madrassens profilerede overflade sikrer kosteffektiv tryk re-distribuering og optimal komfort til borgere med lav-høj risiko for at udvikle tryksår. Flersidet strækbart inkontinens betræk leveres med 2 solide håndtag og overlap over 3 sidet lynlås

Føj til huskeliste
Optimal 5zon Plus skummadras

Optimal 5zon Plus skummadras

Optimal 5zon Plus fra Care of Sweden anvendes både forebyggende og som hjælpemiddel ved behandling af tryksår hos bariatriske bruger på op til 300 kg.

Madrassen placeres direkte på sengebunden. Optimal 5zon Plus har rigtig gode trykfordelende egenskaber og er udstyret med den DuoCore siddefunktion, som minimerer shear.

Føj til huskeliste
Optimal Mono skummadras

Optimal Mono skummadras

Trykfordelende madras fra Care of Sweden designet til at mindske risikoen for shear. Madrassen er inddelt i zoner med tern i forskellige proportioner for at sikre tilpasning til de enkelte dele af kroppen. Madrassen har forstærkede sider, som letteregør ind- og udstigning af sengen.

Madrassen leveres med inkontinensbetræk med lynlås på 3 sider.

Føj til huskeliste
Optimal 5zon skummadras

Optimal 5zon skummadras

Optimal 5zon fra Care of Sweden anvendes som hjælpemiddel til forebyggelse og behandling af tryksår. Det er en fleksibel madras, som placeres direkte på sengebunden. Madrassen er udstyret med DuoCore siddefunktion, som minimerer shear. Madrassen er todelt, og ved brug af sengens funktioner arbejder topmadrassen uafhængigt af bunddelen.

Føj til huskeliste
Systam Viscoflex Basic (P161M)

Systam Viscoflex Basic (P161M)

Støbt skummadras i en kombination af viskoelastisk skum samt HR-skum. Fås i mange størrelser og vægtklasser. Inkontinensbetræk, vaskbart ved 95 grader og modstandsdygtig overfor klorin.

Føj til huskeliste
Opus 5 Stimulite Madras

Opus 5 Stimulite Madras

Opus 5 stimulite består af en specialudviklet skummadras kombineret med en stimulite 3-zone top lavet i termoplastisk polyuretan og opbygget i bikuber, som betyder at kun 7 af kroppen er i berøring med madrassen. De sidste 93 ligger på luft p.g.a bikubekonstruktionen. Hoved- og fodende er 40 blødere end den bærende midterste del.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

SAFE Med Madrasforlænger til Helmadras nr. 201.20085, 15 cm lang

SAFE Med Madrasforlænger til Helmadras nr. 201.20085, 15 cm lang

SAFE Med madrasforlænger med 9cm TEX-base og 3cm profileret visko-elastisk SAFE ViscoPore skum på toppen, som fordeler kroppens vægt over hele kontaktfladen. Absorberer og bortleder fugt og sved. Lys grå Comfor OP-betræk med skjult lynlås på tre sider, anti-slip underside.

Føj til huskeliste

TT SAFE Med ApS
Blytækkervej 10
8800 Viborg