Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)

Tryksårsforebyggende madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.CliniCare 30

CliniCare 30

Ekstra trykaflastende madras med varmeregulerende egenskaber, som effektivt forebygger tryksår hos borgeren. Egnet til borgere i tryksårsrisiko til og med kategori 4.

Føj til huskeliste
EffectaCare 20

EffectaCare 20

Madrassen er udført i ikke brandbart PUR-skum. Området ved brystkassen er rillet på en måde, der giver ekstra god trykfordeling. Rillerne, og betrækkets struktur, bidrager til, at luftcirkulationen mellem borgerens hud og madrassen øges. Egnet til borgere, der vejer max. 150 kg og som befinder sig til og med risikokategori II i forhold til tryksår.

Føj til huskeliste
Optimal Care skummadras

Optimal Care skummadras

Optimal Care fra Care of Sweden er en trykfordelende madras fremstillet i opskåret skum tilpasset kroppens forskellige zoner. Madrassen er udstyret med forstærkede sider, som yder støtte ved ind- og udstigning af sengen.

Madrassen leveres som standard med inkontinensbetræk med lynlås på tre sider.

Føj til huskeliste
Optimal Cura

Optimal Cura

Optimal Cura er en 13 cm høj madras til forebyggelse og behandling af tryksår. Madrassen består af koldskum i bunden og viskoelastisk skum på toppen. Kroppen vil synke lidt ned i materialet og trykket fordeles på en større flade. Madrassen fås med forskellige typer betræk, og kan desuden bruges i alle behandlingsmiljøer.

Føj til huskeliste
Dess. 646 Hospitalsmadras

Dess. 646 Hospitalsmadras

Betræk af åndbart inkontinentsbetræk m/lynlås på 3 sider.
Skum: Brandhæmmende koldskum.

Føj til huskeliste

Max Mortensen & Co. Aps
KILDEMOSEVEJ 13
5000 Odense C

SYSTAM Polyplot (P101M)

SYSTAM Polyplot (P101M)

Støbt skummadras i HR-skum med kvadratiske klodser, der sikrer bedre nedsynkning og dermed trykfordeling. Fås i flere størrelser og vægtklasser. Inkontinensbetræk, vaskbart ved 95 grader og modstandsdygtig over for klorin.

Føj til huskeliste
Hyper Foam VISCO CLINIC

Hyper Foam VISCO CLINIC

Til forebyggelse og behandling t.o.m. stadie 2 (middelrisiko) i henhold til EPUAP´s definitioner og Norton og Braden skalaen ifht. udvikling og behandling af tryksår. To-lags højelastisk skumkerne med langsgående og diagonale skæringer. Faste kanter for bedre stabilitet. Kan autoklaveres.

Føj til huskeliste

OneMed A/S
P.O. Pedersens Vej 16
8200 Aarhus N

Hyper Foam VISCO CLINIC

Hyper Foam VISCO CLINIC

Udviklet til brugere med risiko for udvikling af tryksår, stadie 2 (EPUAP)
2-lags højelastisk skumkerne , hvor topplade består af Visco elastisk skum. Med faste sider for bedre stabilitet. CM HR skum (ottobock), som er både åndbart og brandhæmmende, kan autoclaveres op til 105 gr.
Exceptionelt ventilationssystem, som giver et ideelt mikroklima.

Føj til huskeliste
Hyper Foam 2 CLINIC

Hyper Foam 2 CLINIC

Udviklet til brugere med risiko for udvikling af tryksår, stadie 4 (EPUAP)
3 lags højelastisk skumkerne med både langs og tværgående skæringer, med faste sider som giver bedre stabilitet. CM HR skum (ottobock), som er både åndbart og brandhæmmende, og kan autoclaveres op til 105 gr.
Exceptionelt ventilations system som giver et ideelt mikroklima.

Føj til huskeliste
Hyper Foam PLUS CLINIC

Hyper Foam PLUS CLINIC

Udviklet til brugere med risiko for udvikling af tryksår, stadie 3 (EPUAP)
2-lags højelastisk skumkerne med skæringer både på langs og tværgående. Har faste sider, som giver bedre stabilitet. CM HR skum (ottobock), som er både åndbart og brandhæmmende. Kan autoklaveres op til 105 gr. Ventilationssystem, som giver et ideelt mikroklima.

Føj til huskeliste