Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)

Tryksårsforebyggende madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Optimal Solett

Optimal Solett

Optimal Solett er en skummadras til lette, sensitive borgere. Helmadrassen sikrer god nedsynkning og gode trykfordelende egenskaber. Madrassen er forsynet med inkontinensbetræk, der kan vaskes på 95 grader.

Føj til huskeliste
Optimal Care Duo

Optimal Care Duo

Optimal Care er en vendbar madras til behandling og forebyggelse af tryksår.
Optimal Care er inddelt i zoner, der er tilpasset til
kroppen. Den har også forstærkede sider, der yder
støtte ved ind- og udstigning af sengen. Optimal Care
er en madras, der opfylder høje krav til kvalitet,
komfort og støtte.

Føj til huskeliste
Essential Wave

Essential Wave

Essential Wave madrassen er en tryk re-distribuerende madras beregnet til hjemmepl. og institutioner. Madrassens profilerede overflade sikrer kosteffektiv tryk re-distribuering og optimal komfort til borgere med lav-høj risiko for at udvikle tryksår. Flersidet strækbart inkontinens betræk leveres med 2 solide håndtag og overlap over 3 sidet lynlås

Føj til huskeliste
TriOptima madras til RotoFlex

TriOptima madras til RotoFlex

3-lags kvalitetsmadras til til RotoFlex-sengene. Strækbart, væskeresistent, allergitestet betræk, vaskbart ved 90 grader. Brandbeskyttelse: EN ISO 12952, BS 7175. Til tryksårs-risikostadium 1-2 på Brandenskalaen. 40-120 kg eller 90-200 kg borgervægt.

Føj til huskeliste
RotoBedBariaSleep

RotoBedBariaSleep

Bariatrisk madras specielt fremstillet til RotoBedCare og RotoBedFree.
Kvalitets 4-lags madras af høj med dokumenteret forebyggelse og behandling af tryksår i stadie 1-3.

Føj til huskeliste
RotoBedErgoSleep

RotoBedErgoSleep

Specielt fremstillet til RotoBedCare og RotoBedFree. Kvalitets 2-lags madras til allround brug og til forebyggelse og behandling af decubitus i stadie 1-2.

Føj til huskeliste
Harvest Skummadras, Statisk

Harvest Skummadras, Statisk

HARVEST Statiske skummadrasser er en serie skummadrasser med blå PU belagt bolster og med kvalitetsskum der giver trykaflastning og trykfordeling i forskellige niveauer og grader. Stor komfort. Det blå bolster er vandtæt, antibakteriel , med lynlås og med 2 vejs stræk. Bolster kan vaskes. Både skum og bolster er brandhæmmende.

Føj til huskeliste

B6 A/S / Fortexa
Tøjstrupvej 39-41
8961 Allingåbro

Optimal madrasforlænger

Optimal madrasforlænger

Optimal madrasforlænger er en enkel og praktisk forlængerdel til skummadrasser. Den forlænger den eksisterende madras med 10 eller 20 cm.
Forlængerdelen leveres med et aftageligt hygiejnebetræk som er åndbart og transporterer fugt. Hygiejnebetrækket er slidestærkt og kan vaskes i maskinen på 95C.

Føj til huskeliste
BrandClassic Coolmax brandhæmmende skummadras

BrandClassic Coolmax brandhæmmende skummadras

BrandClassic brandhæmmende skummadras, med både trykaflastning og støtte til kroppen. Fremragende kvalitet, med temperaturkontrollerende Coolmax stof. Denne BrandClassic Coolmax madras er en kombination af 5 cm viskoelastisk memoryskum med høj tæthed og 15 cm Vita-Reflex baseskum. Madrassen overholder BS EN 7711, Source 5 og IMO, leveres i alle mål

Føj til huskeliste

B6 A/S / Fortexa
Tøjstrupvej 39-41
8961 Allingåbro

RotoBed SafeSleep

RotoBed SafeSleep

4-lags kvalitetsmadras til RotoBed. Dokumenteret forebyggelse og behandling af decubitus i stadie 1-3.
Top-lag i højelastisk komfort-polyether sikrer høj luftgennemstrømning og derved lav varme og fugtkoncentration i kontaktfladen. Desuden tre skum-lag, som øger fleksibilit og luftgennemstrømning samt mindsker Shear. Fod-del i samme materiale.

Føj til huskeliste