Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)

Tryksårsforebyggende madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.TEMPRAFLEX Heavy - 14 CM

TEMPRAFLEX Heavy - 14 CM

Opbygning : Top 7 cm-Visco BP6067, bund 7 cm 060H. Med fuldsvejst Decutex betræk m/flap over lynlås (inkontinens). Kan kogevaskes. Formål: At forebygge liggesår samt yde en optimal liggekomfort. De valgte skummaterialer har den egenskab, at de kan tilpasse sig kroppen og derved yde en optimal trykfordeling. Vægt fra 90-200 kg.

Føj til huskeliste
Arjo, Pentaflex, Højelastiske skummadrasser

Arjo, Pentaflex, Højelastiske skummadrasser

Trykreducerende skummadras i højelastisk polyurethanskum til personer med behov for højt komfortniveau. Madrassen er opskåret i felter, opdelt i 5 zoner. Dette sikrer høj grad af trykfordeling og understøttelse af kroppens kurvaturer. Strækbart, rengøringsvenligt inkontinensbetræk, impermeabelt for vira. Forsynet med håndtag.

Føj til huskeliste
Optimal Solett

Optimal Solett

Optimal Solett er en skummadras til lette, sensitive borgere. Helmadrassen sikrer god nedsynkning og gode trykfordelende egenskaber. Madrassen er forsynet med inkontinensbetræk, der kan vaskes på 95 grader.

Føj til huskeliste
Optimal Care Duo

Optimal Care Duo

Optimal Care er en vendbar madras til behandling og forebyggelse af tryksår.
Optimal Care er inddelt i zoner, der er tilpasset til
kroppen. Den har også forstærkede sider, der yder
støtte ved ind- og udstigning af sengen. Optimal Care
er en madras, der opfylder høje krav til kvalitet,
komfort og støtte.

Føj til huskeliste
Alpha skummadras (RP-VE)

Alpha skummadras (RP-VE)

Madrassen består af 9 cm RP-skum i bunden og 5 cm viskoelastisk profileret skum på toppen.
Begge skumtyper i høj kvalitet.
Brugeren får ved anvendelse af Alpha skummadrassen en god
følelse af, at kroppen bliver støttet, samtidig med at madrassen yder
en forebyggende trykaflastende effekt.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

TriOptima madras til RotoFlex

TriOptima madras til RotoFlex

3-lags kvalitetsmadras til til RotoFlex-sengene. Strækbart, væskeresistent, allergitestet betræk, vaskbart ved 90 grader. Brandbeskyttelse: EN ISO 12952, BS 7175. Til tryksårs-risikostadium 1-2 på Brandenskalaen. 40-120 kg eller 90-200 kg borgervægt.

Føj til huskeliste
RotoBedBariaSleep

RotoBedBariaSleep

Bariatrisk madras specielt fremstillet til RotoBedCare og RotoBedFree.
Kvalitets 4-lags madras af høj med dokumenteret forebyggelse og behandling af tryksår i stadie 1-3.

Føj til huskeliste
RotoBedErgoSleep

RotoBedErgoSleep

Specielt fremstillet til RotoBedCare og RotoBedFree. Kvalitets 2-lags madras til allround brug og til forebyggelse og behandling af decubitus i stadie 1-2.

Føj til huskeliste
Harvest Skummadras, Statisk

Harvest Skummadras, Statisk

HARVEST Statiske skummadrasser er en serie skummadrasser med blå PU belagt bolster og med kvalitetsskum der giver trykaflastning og trykfordeling i forskellige niveauer og grader. Stor komfort. Det blå bolster er vandtæt, antibakteriel , med lynlås og med 2 vejs stræk. Bolster kan vaskes. Både skum og bolster er brandhæmmende.

Føj til huskeliste

B6 A/S / Fortexa
Tøjstrupvej 39-41
8961 Allingåbro

Optimal madrasforlænger

Optimal madrasforlænger

Optimal madrasforlænger er en enkel og praktisk forlængerdel til skummadrasser. Den forlænger den eksisterende madras med 10 eller 20 cm.
Forlængerdelen leveres med et aftageligt hygiejnebetræk som er åndbart og transporterer fugt. Hygiejnebetrækket er slidestærkt og kan vaskes i maskinen på 95C.

Føj til huskeliste