Tryksårsforebyggende luftmadrasser, statiske

Tryksårsforebyggende madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft. Herunder hører tryksårsforebyggende kombinationsmadrasser af luft og fx skum og sektionsopdelte luftmadrasser.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Luftmadras fyldt med både luft og fx skum eller vand
    
 info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.CuroCell S.A.M. Switch CF16

CuroCell S.A.M. Switch CF16

CuroCell S.A.M. Switch CF16 er en statisk trykaflastende madras med rigtig gode egenskaber når det gælder komfort, aflastning og smertelindring. Madrassen er inddelt i 3 zoner, blandt andet for god sidestilling i sengen. Madrassen har hælfunktion, dvs. at skummet i foddelen er skråskært for at give yderlig aflastning.

Føj til huskeliste
Carital Optima statisk Helmadras

Carital Optima statisk Helmadras

Carital Optima er en statisk helmadras med automatisk trykjustering og er specielt udviklet til behandling af tryksår stadie 0-4, samt til forebyggelse af tryksår. Den er velegnet til mennesker med smerter og demens. Madrassen er opdelt i tre sektioner som selv tilpasser sig brugers vægt, kropsform og vægtfordeling.

Føj til huskeliste
InvaSoft Hybrid

InvaSoft Hybrid

En hybridmadras der med sin innovative opbygning fungerer repositionerende helt uden brug af en elektrisk pumpe. Madrassens permeable opbygning bidrager til et sundt mikroklima for huden og fungerer derved tryksårsforebyggende. Madrassens 8 kamre er udstyret med en særlig venturi-ventil, der sørger for automatisk respositionering. 5 graders hælzone

Føj til huskeliste
Hyper AIR Hybrid

Hyper AIR Hybrid

Udviklet til brugere med risiko for udvikling af tryksår, stadie 4 (EPUAP). Med topplade i ECOLAST skum - 8 individuelt justerbare luftceller m/ventil, hvilket sikrer en optimal trykaflastning - Faste skumkanter giver en øget stabilitet - Supersoft-zone t/hovedaflastning m/GELTOUCH kølende teknologi - Skrå sektion t/hælaflastning med VISCO skum.

Føj til huskeliste
ekaVari 4 - sektioners kombinations system

ekaVari 4 - sektioners kombinations system

ekaVari 4 -sektioners kombineret madrassystem luft/skum. 30 stk. PU luftceller. Visko elastisk top. Mellemlag 2cm. Dry Weave. Mulighed for variabelt tryk i de 4 zoner reguleres via medfølgende fjernbetjening. Skumramme med randzoneforstærkning. MRSA resistent med flamme hemmende strækbart blåt PU betræk. Fås både i bredden 84 og 90cm.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

CuroCell S.A.M. PRO CF16

CuroCell S.A.M. PRO CF16

CuroCell S.A.M. PRO CF16 helmadras med integreret skumkerne. Madrassen er udstyret med en ny omkostningseffektiv pumpe, der har både CPR- og transportfunktioner. Pumpen bestemmer automatisk, hvornår trykket skal ændres i stedet for at køre konstant.
Velegnet til bariatriske brugere med en max brugervægt på 250 kg.

Føj til huskeliste
CuroCell Area Zone hybridmadras

CuroCell Area Zone hybridmadras

CuroCell Area Zone fra Care of Sweden er en selvjusterende trykaflastende hybridmadras, som på grund af sin kombination af luft og skum skaber gode betingelser for aflastning og smertelindring. Madrassen er selvjusterende og benytter brugerens vægt og bevægelse til at distribuere luften mellem cellene, for at opnå et lavt overfladetryk.

Føj til huskeliste
Systam Viscoflex AirAir (P161M)

Systam Viscoflex AirAir (P161M)

Støbt skummadras i en kombination af viskoelastisk skum samt HR-skum. Der er mulighed for udskiftning af område omkring sacrum og hæle, hvor der kan indsættes luftbaseret base, der kan indstilles.
Inkontinensbetræk, vaskbart ved 95 grader og modstandsdygtig over for klorin.

Føj til huskeliste
Static Air Heel Zone

Static Air Heel Zone

Dyna-Form Static Air Heel Zone er en selvjusterende tryksårsforebyggende madras med en konstruktion, der kombinerer fordelene ved effektiv luftforskydningsteknologi med det bedste fra moderne skumteknologi. En ny luft intelligent hælzone og en specielt konstrueret U-Core giver effektiv aflastning af de særligt sårbare hælområder.

Føj til huskeliste
OptiCell Soft - sårkategori 2

OptiCell Soft - sårkategori 2

OptiCell Soft placeres oven på en skummadras.
Den 10 cm tykke madras består af enkeltceller, der er svejset sammen t/én samlet enhed, hvilket muliggør en hurtig og jævn fordeling af luften, en bedre trykudligning og giver en optimal komfort.
Madrassen leveres med en aftageligt vandafvisende hygiejnebetræk.

Føj til huskeliste