Tryksårsforebyggende luftmadrasser, dynamiske

Tryksårsforebyggende madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft og anvendes sammen med en motor, der giver et stadigt vekslende tryk i madrassen, hvorved dele af kroppen periodevis aflastes helt. Herunder hører tryksårsforebyggende dynamiske kombinationsmadrasser af luft og fx skum og dynamiske sektionsopdelte luftmadrasser.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Luftmadras fyldt med både luft og fx skum eller vand
    
 info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
    
    
    
    
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Carilex Dualflex

Carilex Dualflex

En hybrid madras som kombinere statisk skum og dynamisk luft. Meget stille pumpe som larmer mindre end 28 db. Auto vægt så indput er overflødigt. Alarm ved strømsvigt og lavt tryk. Strækbar betræk i begge retninger. Betrækket er markeret med fodenden.

Føj til huskeliste

Hospitech Danmark ApS
Pottemagervej 1
7100 Vejle

Carilex Lux

Carilex Lux

20 cm høj madras med skum base, så patienten ikke ligge direkte på sengen ved trykfald. Strækbar betræk i begge retninger. Betrækket er mærket med fodende. CPR ventil. Plejefunktion. Auto vægt. Akustisk og visuel alarm ved strømsvigt og lavt tryk. Memory recall. Alarm mute. Meget stille pumpe.

Føj til huskeliste

Hospitech Danmark ApS
Pottemagervej 1
7100 Vejle

Zibo Flow Auto

Zibo Flow Auto

Trykaflastende helmadras Zibo Flow Auto består af 20 enkelte luftceller. Cellerne er designet i cell-on-cell. Madrassen anvendes til forebyggelse og behandling ved sårkategori 1, 2, 3 og 4.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

SoftCloud Pro

SoftCloud Pro

SoftCloud Pro distribuerer trykket for højriskiko borgere. SoftCloud Pro består af 22 cell in cell celler, der inkl 3 statiske hvd celler og 5 hælceller samt statiske sider, der sikrer komfortabel lejring. 1 V udskæring ml. sæde og ryg sikrer at borgeren ikke glider ned i sengen i fbm. elevering af ryg. SC Pro leveres med en særdeles lydsvag pume

Føj til huskeliste
SoftCloud Ace

SoftCloud Ace

SoftCloud Ace redistribuerer effektivt trykket for borgere med høj risiko for at udvikle tryksår under forudsætning af at EPUAPs anbefalinger overholdes. SoftCloud Ace er opbygget af 21 celler (cell-in-cell) inkl 3 statiske hvd. celler og 5 celler med fokus på distribuering af tryk under hæle.

Føj til huskeliste
SoftCloud Air

SoftCloud Air

SoftCloud Air redistribuerer effektivt og komfortabelt trykket for patienter med middel og høj risiko for at udvikle tryksår. SoftCloud Air er en helmadras, der er opbygget af 23 celler (cell-in-cell). Madrassen redistribuerer trykket henover 12 minutters cyklusser, med 1 op og 1 ned. De 3 hovedceller er statiske.

Føj til huskeliste
Cobi Cura X10

Cobi Cura X10

Cobi Cura X10 er en vekseltrykhelmadras til behandling og forebyggelse af tryksår stadie 1-4.
Cobi Cura X10 bruges på plejecentre og i hjemmeplejen til brugere, der er alment svækket, og som har brug for en dyb og meget trykaflastende lejring. Er inkl. pumpe.

Føj til huskeliste
Cobi Hybrid

Cobi Hybrid

Cobi Hybrid er en en kombinationsmadras. Den kombinerer højkvalitets skum og vekseltryk, og kan anvendes til forebyggelse og behandling af tryksår stadie 1-4.
Madrassen kan bruges med og uden tilslutning af pumpe.

Føj til huskeliste
Softform Premier Active 2 RX

Softform Premier Active 2 RX

Hybridmadras der på basis af intelligent udskæring og en innovativ glide funktion redistribuerer trykket, reducerer shear og optimerer mikroklimaet for borgere med middel - højrisiko for at udvikle tryksår. Med tillæg af pumpe, der automatisk indstiller tryk iht vægt og position steppes op, og den dækker således borgere med ekstra høj risiko.

Føj til huskeliste
Trykvogteren hybrid madras

Trykvogteren hybrid madras

Trykaflastende hybrid madras i skummateriale med integrerede luftceller med mulighed for at tilkoble en pumpe for vekseltrykbehandling. Uden pumpe max. brugervægt: 225 Kg og med pumpe: 180 Kg

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens