Tryksårsforebyggende luftmadrasser, dynamiske

Tryksårsforebyggende madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft og anvendes sammen med en motor, der giver et stadigt vekslende tryk i madrassen, hvorved dele af kroppen periodevis aflastes helt. Herunder hører tryksårsforebyggende dynamiske kombinationsmadrasser af luft og fx skum og dynamiske sektionsopdelte luftmadrasser.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Luftmadras fyldt med både luft og fx skum eller vand
    
 info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
    
    
    
    
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.OptiCell 3 PRO Vekseltryksmadras - sårkategori 4

OptiCell 3 PRO Vekseltryksmadras - sårkategori 4

Designet til forebyggelse/behandling af tryksår. Har Low Air Loss til styring af mikroklimaet ved udskiftelige celler af blød nylon/TPU og det åndbare/ vandtætte hygiejnebetræk OptiTex (bielastisk dobbeltbelagt tekstil m/blødt og elastisk PU). Betrækket kan vaskes ved op til 95 grader.

Føj til huskeliste
Virtuoso madras til tryksårsforebyggelse

Virtuoso madras til tryksårsforebyggelse

Tre-celle-teknologi efterligner kroppens naturlige bevægelse, hvor hver celle tømmes og fyldes med 7,5 minutters interval og dermed modvirker trykskade hos patienter i højeste tryksårsrisiko uanset mobilitet. Madrassen og dens funktioner er udviklet på baggrund af viden fra forskning i tryksårsforebyggelse.

Føj til huskeliste
CuroCell IQ Cirrus hybridmadras

CuroCell IQ Cirrus hybridmadras

CuroCell IQ Cirrus er en hybridmadras fra Care of Sweden, som kombinerer aktivt luft med skum. Det giver høj brugerkomfort og trykaflastning. På grund af det bølgelignende, dynamiske lufttryk er den særligt velegnet til smerteterapi. Den integrerede hælfunktion lindrer presset på følsomme hæle.

Føj til huskeliste
HS Kombinationsmadras

HS Kombinationsmadras

Specialfremstillet til brug i HS sengen, med stor effekt på ufrivillige bevægelser samt hvis brugeren er udsat for liggesår. Fleksibel, dækker alle behov, kan virke både som en aktiv og en reaktiv madras. Når den fuldautomatiske luftpumpe er tilsluttet, virker madrassen som en aktiv vekseltrykmadras. Luften pumpes ind i 14 tværgående luftceller.

Føj til huskeliste
Pro-care 3

Pro-care 3

Pro-care 3 HMI 84148/101081 og 84147 er en trykaflastende topmadras/kombimadras. Består af 18 enkelte luftceller. Med en Prima 6 skummadras, er den en helmadras. Trykket i madrassen indstilles efter brugerens vægt og pumpen kører i en cyklus med et tidsinterval på 10 min som skiftevis øger og letter trykket. Betræk er strækbart, tåler maskinvask.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Arjo, Nimbus Professional, Fuldautomatisk helmadras

Arjo, Nimbus Professional, Fuldautomatisk helmadras

Avanceret system med optimal liggekomfort til personer med tryksår i kategori 1,2,3,4. Anvendelig til buglejring, velegnet til plastik kir. lap. opererede, idet hver enkelt celle kan tømmes individuelt for luft. Sensormåtte tilpasser automatisk tryk til personens vægt, placering og bevægelser. Lydløs og brugervenlig pumpe. Max brugervægt: 250kg.

Føj til huskeliste
Arjo, Nimbus 4, Avanceret helmadras

Arjo, Nimbus 4, Avanceret helmadras

Fuldautomatisk system, særlig anvendeligt ved hælsår, da hver hælcelle kan tømmes for luft. Yder optimal komfort. Dækker kategori 1,2,3, 4 tryksår. Sensormåtte tilpasser tryk til personens vægt, placering og bevægelser. Støjsvag pumpe. 3-trins biofilter sikrer, at ren luft pumpes ind i madrassen og at ren luft pumpes ud.
Max brugervægt 250 kg

Føj til huskeliste
Arjo, Alpha Active 4, Trykaflastende helmadras

Arjo, Alpha Active 4, Trykaflastende helmadras

Madrassystem med Autofirm til forebyggelse/ behandling af kategori 1, 2, 3 og 4 tryksår. Bløde PU celler med Celle på Celle der forhindrer gennemsidning samt sikrer høj grad af stabilitet. Lydsvag pumpe med to funktioner: aktiv og reaktiv. Audio og visuel alarm for strømsvigt, lavtryk samt pumpe fejl.

Føj til huskeliste
ADL/Surcon soft air plus wds

ADL/Surcon soft air plus wds

soft air plus WDS er et A-B-C 3-kammer Helmadras vekseltrykssystem med air loss. Til indsættelse ved terapiunderstøttelse- og behandling af tryksår: Katagori I - IV (EPUAP/NPUAP). Personvenligt blidt system med meget støjsvag digitalpumpe.
Valgfri indstilling af cyklus tid fra 5 til 20min.
Individuelt indstilling af personvægt (fra 30- ca. 150kg)

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Arjo, Alpha Trancell Deluxe trykaflastende helmadras

Arjo, Alpha Trancell Deluxe trykaflastende helmadras

Effektiv og komfortabel til forebyggelse og behandling af tryksår i kategori 1,2 og 3. Består af celler i et smidigt og miljøvenligt polyuretan materiale. Undermadras er indkapslet skum. 2 vejs stræk / åndbart betræk med lynlås. Lydløs pumpe med audio/visuel alarm for lavt tryk og strømsvigt. Snaplock slangetilslutning. Max brugervægt 120 kg

Føj til huskeliste