Tryksårsforebyggende luftmadrasser, dynamiske

Tryksårsforebyggende madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft og anvendes sammen med en motor, der giver et stadigt vekslende tryk i madrassen, hvorved dele af kroppen periodevis aflastes helt. Herunder hører tryksårsforebyggende dynamiske kombinationsmadrasser af luft og fx skum og dynamiske sektionsopdelte luftmadrasser.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Luftmadras fyldt med både luft og fx skum eller vand
    
 info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
    
    
    
    
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.arsos soft, air foam Hybrid 3 kammer Helmadras vekseltrykssystem

arsos soft, air foam Hybrid 3 kammer Helmadras vekseltrykssystem

arsos soft 3-kammer helmadras Hybrid system med meget støjsvag WDS digital pumpe. Akustisk og visuel alarm med Start/stop system også med mulighed for statisk funktion. Kat. I - IV. efter EPUAP / NPUAP´s retnings linier. Indsættelse fra personvægt fra ca. 20 - 100kg.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

OptiCell 4 PRO Vekseltryksmadras - sårkategori 4

OptiCell 4 PRO Vekseltryksmadras - sårkategori 4

Designet til forebyggelse/behandling af tryksår. Har Low Air Loss til styring af mikroklimaet ved udskiftelige celler af blød nylon/TPU og det åndbare/ vandtætte hygiejnebetræk OptiTex (bielastisk dobbeltbelagt tekstil m/blødt og elastisk PU). Betrækket kan vaskes ved op til 95 grader.

Føj til huskeliste
OptiCell 2 Vekseltryksmadras - sårkategori 2

OptiCell 2 Vekseltryksmadras - sårkategori 2

Sikrer, at trykket i hver anden celle skifter hvert 12. min. Har Low Air Loss til styring af mikroklimaet ved udskiftelige celler af blød nylon/TPU og det åndbare/ vandtætte hygiejnebetræk OptiTex (bielastisk dobbeltbelagt tekstil m/blødt og elastisk PU). Inkontinensbetræk kan maskinvaskes ved op til 95 gr.

Føj til huskeliste
CuroCell A4 CX15

CuroCell A4 CX15

CuroCell A4 CX15 er en dynamisk tryksårsforebyggende helmadras til forebyggelse og behandling af tryksår/trykskader. Madrassen har en intelligent pumpe med en brugervenlig grænseflade.

Føj til huskeliste
Carilex Entrix

Carilex Entrix

Entrix er et madras system med både statisk og dynamisk plejefunktioner. I bunden af luftmadrassen er der en base af skum så patienten ikke ligger på sengen ved strømsvigt. Strækbar betrække i alle retninger. Betrækket er markeret med fodende. Alarm ved strømsvigt og lavt lufttryk. Alarm mute. Memory recall. CPR ventil.

Føj til huskeliste

Hospitech Danmark ApS
Pottemagervej 1
7100 Vejle

CuroCell A4 CX10 dynamisk trykaflastende topmadras

CuroCell A4 CX10 dynamisk trykaflastende topmadras

Topmadrassen leverer enkelthed, brugerkomfort og forebygger og behandler. Den er enkel i brug og har fremragende egenskaber indenfor brugerkomfort og reducering af shear. Den har en brugervenlig pumpe, som er fuldautomatiosk uden manuelle indstillinger. Systemet tilpasser selv trykfordelingen og styrer automatisk alle indstillinger.

Føj til huskeliste
Zibo Pius

Zibo Pius

Madras bestående af en kombination af skum og luftceller, anvendes med pumpe, der kan lave vekseltrykbehandling og konstant lavt tryk. Særlig egnet til smertepatienter, som ikke tåler en traditionel vekseltrykmadras. Skummadrassen giver en stabil overflade, samtidig med at vekseltrykbehandlingen kan foregå under patienten indpakket i skummet.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

CuroCell A4 CX20 madras

CuroCell A4 CX20 madras

Den enkle CuroCell A4 CX20 fra Care of Sweden medvirker til forebyggelse og behandling af tryksår/trykskader til og med kategori 4 samt uklassificerede tryksår.

Fuldautomatisk pumpe, som ikke skal indstilles manuelt. Systemet identificerer brugeren og håndterer automatisk alle indstillinger for at optimere trykket efter brugerens behov.

Føj til huskeliste
CuroCell A4 CX16 dynamisk trykaflastende madras

CuroCell A4 CX16 dynamisk trykaflastende madras

Madrassen kan bruges i alle sundhedspleje miljøer, for at forhindre tryksår og trykskader.

Føj til huskeliste
Mercury Advance Bari

Mercury Advance Bari

Dyna-Form Mercury Advance Bari er en dynamisk kombinationsmadras, hvor fordelene ved moderne skumteknologi kombineres med fordelene ved luftdrevet vekseltryk. Det er en skummadras, der kan opgraderes til vekseltrykmadras. Denne fleksibilitet forenkler de udfordringer, der typisk opstår, når sengeliggende udvikler eller trues af tryksår.

Føj til huskeliste