Tryksårsforebyggende luftmadrasser, dynamiske

Tryksårsforebyggende madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft og anvendes sammen med en motor, der giver et stadigt vekslende tryk i madrassen, hvorved dele af kroppen periodevis aflastes helt. Herunder hører tryksårsforebyggende dynamiske kombinationsmadrasser af luft og fx skum og dynamiske sektionsopdelte luftmadrasser.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Luftmadras fyldt med både luft og fx skum eller vand
    
 info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
    
    
    
    
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Zibo Pius

Zibo Pius

Madras bestående af en kombination af skum og luftceller, anvendes med pumpe, der kan lave vekseltrykbehandling og konstant lavt tryk. Særlig egnet til smertepatienter, som ikke tåler en traditionel vekseltrykmadras. Skummadrassen giver en stabil overflade, samtidig med at vekseltrykbehandlingen kan foregå under patienten indpakket i skummet.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

CuroCell AUTO420

CuroCell AUTO420

CuroCell AUTO420 bruges forebyggende og ved behandling af tryksår. Madrassen kan bruges med vekseltryk eller statisk lavt tryk. Pumpens selvjusterende teknologi gør at systemet automatisk justeres efter brugerens vægt, stilling og position. Den har udskiftelige celler som sidder i et separat indre betræk.

Føj til huskeliste
CuroCell UNO madras

CuroCell UNO madras

CuroCell UNO fra Care og Sweden bruges som hjælpemiddel til forebyggelse og behandling af tryksår. CuroCell UNO er udstyret med en fuldautomatisk pumpe med en stor, brugervenlig touchskærm.

Systemet har tre automatiske indstillinger, der identificerer brugeren og yder optimal trykaflastning og komfort til den enkelte patient.

Føj til huskeliste
CuroCell Neo CX 19 dynamisk trykaflastende madras

CuroCell Neo CX 19 dynamisk trykaflastende madras

CuroCell Neo CX 19 er en trykaflastende madras, der kan anvendes i alle behandlingsmiljøer til at forebygge og behandle tryksår

Føj til huskeliste
CuroCello 4 AD 20 cm

CuroCello 4 AD 20 cm

Dynamisk trykaflastende madras, som kan anvendes i alle slags behandlingsmiljøer. Udviklet til forbyggelse samt behandling af tryksår.. Den har 4 statiske hovedceller. Madrassen har CPR funktion. Yderligere medfølger let anvendelig og meget overskueligt display på pumpen.

Føj til huskeliste
Systam XTECH 25

Systam XTECH 25

Støbt skummadras i en kombination af viskoelastick skum samt HR-skum. Madrassen er dynamisk med automatisk indstilling af luftmængde i luftceller ved hjælp af lydsvag kompressor/styring.
Inkontinensbetræk, vaskbart ved 95 grader og modstandsdygtig over for klorin.

Føj til huskeliste
Mercury Advance Bari

Mercury Advance Bari

Dyna-Form Mercury Advance Bari er en dynamisk kombinationsmadras, hvor fordelene ved moderne skumteknologi kombineres med fordelene ved luftdrevet vekseltryk. Det er en skummadras, der kan opgraderes til vekseltrykmadras. Denne fleksibilitet forenkler de udfordringer, der typisk opstår, når sengeliggende udvikler eller trues af tryksår.

Føj til huskeliste
A/D - Surcon arsos plus madras

A/D - Surcon arsos plus madras

HELMADRAS optil personvægt på 250 kg med randzone forstærket madras i modulhybridserien fra ADL´s air foam Hybrid-teknologi, luft og sandwich skum. Til dekubitusprofylakse og terapi-understøttelse optil kategori IV (EPUAP). Designet til adipositas XXL-personer.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

ADL/Surcon - arsos plus helmadras system

ADL/Surcon - arsos plus helmadras system

Innovativ Hybrid 3-kammer HELMADRAS system. Personvægt fra ca. 150 til 250 kg. Randzone-forstærkning. ADL air foam Hybrid-teknologi luft-og sandwich skum. Tilhørende dexos AUTOPLUS pumpe med 2 vægtindstillinger. Cyklustid ca. 10 min. Til dekubitusprofylakse og terapi-understøttelse Kat. I-IV. Designet til adipositas XXL-personer.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Arjo, Auralis 200 fuldautomatisk autofirm helmadras

Arjo, Auralis 200 fuldautomatisk autofirm helmadras

Fuldautomatisk, trykaflastende madras til personer med tryksår i kategori 1-4. Vekslende og konstant lavtryk (CLP) samt autofirm. Cellerne i liggefladen er forsynet med stabilisatorer i siderne der sikrer tryg ind- og udstigning. Heel-guard teknologi som bidrager til at fordele trykket på det udsatte hælområde.

Føj til huskeliste