Tryksårsforebyggende luftmadrasser, dynamiske

Tryksårsforebyggende madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft og anvendes sammen med en motor, der giver et stadigt vekslende tryk i madrassen, hvorved dele af kroppen periodevis aflastes helt. Herunder hører tryksårsforebyggende dynamiske kombinationsmadrasser af luft og fx skum og dynamiske sektionsopdelte luftmadrasser.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Luftmadras fyldt med både luft og fx skum eller vand
    
 info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
    
    
    
    
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Neo Pro Bariatrisk

Neo Pro Bariatrisk

Bariatrisk madras med Low Air Loss op til 450 kg.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Arjo, BarneNimbus Fuldautomatisk helmadras

Arjo, BarneNimbus Fuldautomatisk helmadras

Dynamisk trykaflastende madrassystem med støjsvag motor til kritisk syge børn, der er ekstra udsat for trykskader i huden eller har et særligt behov for komfort. Består af 18 dynamiske celler, der skiftevis fyldes og tømmes med luft over en ti min. cyklus. Tryk reguleres efter barnets vægt og stilling, via automatisk sensormåtte. Brugervægt 6-25 kg

Føj til huskeliste
PM 170

PM 170

PM 170 er en trykaflastende topmadras der betar af 17 enkelte luftceller der hver er 12 cm høje. Trykket indstilles efter brugerens vægt og kører i en cyklus med et tidsinterval på 10 min. Anvendes til forebyggelse og behandling ved sårkategori 1 og 2.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

ProfiCare

ProfiCare

Fuldautomatisk vekseltrykmadras til forebyggelse og behandling af tryksår (middel/høj risiko) til og med grad 3. Komfortniveau 1-4 optimerer patientens komfort ved at finjustere følsomhed i det automatiske trykkontrolsystem. Madrassen har 17 individuelle luftceller. Enkelte celler kan fjernes for at optimere behandlingen. Brugervægt 40 - 185 kg.

Føj til huskeliste

PM 211 KID

Alternerende helmadrssystem til forebyggelse og behandling af tryksår. Leveres med inkontinensbetræk der er strækbart i begge retninger. Pumpen er meget lydsvag og med avanceret teknologi der skiftevis pumper cykler med tidsintervaller på 10-25 min. Har endvidere statisk funktion og siddefunktion. Audiovisiuel alarm ved fejl eller lavt tryk.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens