Tryksårsforebyggende topmadrasser, statisk luft

Tryksårsforebyggende madrasser der lægges oven på en anden madras. Omfatter madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
    
    
    
    
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.CuroCell S.A.M. Switch CF10

CuroCell S.A.M. Switch CF10

Statisk trykaflastende topmadras med meget gode egenskaber når det gælder komfort, aflastning og smertelindring. Inddelt i 3 zoner for siddekomfort. CuroCell S.A.M. Switch CF10 har den fordel at pumpen bruges som en ren supportpumpe, hvilket gør at madrassystemet er både stille og vibrationsfrit.

Føj til huskeliste
ROHO Dry Floatation

ROHO Dry Floatation

Til personer i meget høj risiko gr. - tryksårskat. 4. Reaktiv luftmadrassystem opbygget af bløde, fleksible forbundne luftceller af neopren der tilpasser sig kroppens konturer, sikrer at liggearealet er størst muligt optimal forebyggelse og ideelle helingsbetingelser.

Føj til huskeliste
CuroCell S.A.M. PRO CF10

CuroCell S.A.M. PRO CF10

CuroCell S.A.M PRO CF10 er en statisk trykaflastende topmadras med meget gode egenskaber når det gælder komfort, aflastning og smertelindring. Den er inddelt i 3 zoner, for god siddestilling i sengen. Digital pumpe der er enkel at bruge. Pumpen opretholder automatisk valgt tryk- og komfortniveau.

Føj til huskeliste
Repose Trolley luftmadras

Repose Trolley luftmadras

Med madrassen kan man fordele trykket ved liggende patienter i fx seng. Anbefales til stadie 1 og 2. Gennemtrængelig for røntgenstråler. Blød, strækbar i alle retninger. Gennemtrængelig for damp. Vandtæt. bakteriespærre. Uigennemtrængelig for støv og mider. Let at rengøre med sæbe/rengøringsmiddel opløst i vand. Fremstillet af TPU-film.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Repose Luftmadras

Repose Luftmadras

Repose madras er sikker og let at benytte. Den sikrer en effektiv og jævn trykfordeling, så man kan forebygge tryksår hos patienter. Produkterne er gennemtrængelige for røntgenstråler og kan dermed benyttes uden at patienten skal belastes mere end højst nødvendigt.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved