Tryksårsforebyggende topmadrasser, statisk luft

Tryksårsforebyggende madrasser der lægges oven på en anden madras. Omfatter madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
 info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
    
    
    
    
    
    
 info
Klassificeret i henhold til European Pressure Ulcer Advisory Panels (EPUAPs) fire kategorier 1-4, og under forudsætning af, at EPUAPs og NPUAPs retningslinjer følges.
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Carebed

Carebed

Carebed yder effektiv trykaflastning både ved forebyggelse og behandling af tryksår. Carebed er stabil, komfortabel, følger sengens indstillinger, tilpasses individuelt, er let at anvende og sikrer således korrekt og enkel håndtering for plejepersonalet. Carebed er opbygget af 300 forbundne luftceller og oppumpes med specialpumpe.

Føj til huskeliste
CuroCell S.A.M. Switch

CuroCell S.A.M. Switch

Statisk trykaflastende topmadras med meget gode egenskaber når det gælder komfort, aflastning og smertelindring, og forebygger og behandler tryksår til og med kategori 2. Inddelt i 3 zoner for siddekomfort. CuroCell S.A.M. Switch har den fordel at pumpen bruges som en ren supportpumpe, hvilket gør at madrassystemet er både stille og vibrationsfrit.

Føj til huskeliste
CuroCell S.A.M. PRO

CuroCell S.A.M. PRO

CuroCell S.A.M PRO er en statisk trykaflastende topmadras med meget gode egenskaber når det gælder komfort, aflastning og smertelindring, og forebygger og behandler tryksår til og med kategori 3. Den er inddelt i 3 zoner, for god siddestilling i sengen. Digital pumpe der er enkel at bruge. Pumpen opretholder automatisk valgt tryk- og komfortniveau.

Føj til huskeliste
ROHO Sofflex 2

ROHO Sofflex 2

ROHO SOFFLEX 2 er en effektiv topmadras til både forebyggelse og behandling af tryksår. Madrassen tilpasses individuelt og er enkel i brug, hvilket sikrer en korrekt og enkel håndtering for plejepersonalet. Madrassen følger sengens indstillinger, er meget stabil og komfortabel. Anvendelse:Lav til middel risiko for tryksår, Ved sårkategori 1-3

Føj til huskeliste
ROHO Dry Floatation

ROHO Dry Floatation

Til personer i meget høj risiko gr. - tryksårskat. 4. Reaktiv luftmadrassystem opbygget af bløde, fleksible forbundne luftceller af neopren der tilpasser sig kroppens konturer, sikrer at liggearealet er størst muligt optimal forebyggelse og ideelle helingsbetingelser.

Føj til huskeliste
CuroCell SAM

CuroCell SAM

Statisk forebyggende luftmadras som giver utrolig god komfort, samt tryksår-og smertelindring. Den bruges både som forebyggende og behandling til og med stadie 2. Betrækket er et blød, elastisk, åndbart betræk som er nem at rengøre.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Repose Trolley luftmadras

Repose Trolley luftmadras

Med madrassen kan man fordele trykket ved liggende patienter i fx seng. Anbefales til stadie 1 og 2. Gennemtrængelig for røntgenstråler. Blød, strækbar i alle retninger. Gennemtrængelig for damp. Vandtæt. bakteriespærre. Uigennemtrængelig for støv og mider. Let at rengøre med sæbe/rengøringsmiddel opløst i vand. Fremstillet af TPU-film.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens

Repose Luftmadras

Repose Luftmadras

Repose madras er sikker og let at benytte. Den sikrer en effektiv og jævn trykfordeling, så man kan forebygge tryksår hos patienter. Produkterne er gennemtrængelige for røntgenstråler og kan dermed benyttes uden at patienten skal belastes mere end højst nødvendigt.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens