Skummadrasser, syntetiske (PUR)

Madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
 info
For madrasforlænger: antal cm, som stykket forlænger madrassen med.
cm (± 5 cm)
 info
For madrasforlænger: svarende til madrassens bredde.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Hyper Foam PLUS clinic GREENLINE skummadras (stadie 3)

Hyper Foam PLUS clinic GREENLINE skummadras (stadie 3)

Trykaflastende, fleksibel og brandhæmmende skummadras i højeste kvalitet op til sårstadie 3. Faste kanter for bedre stabilitet og supersoftzoner til aflastning af hoved og hæl. 2-lags højelastisk skumkerne med længde- og tværgående skæringer for optimal komfort og ventilation. Inkontinens og åndbart betræk. Brug for andre madrasmål? Kontakt KR.

Føj til huskeliste
ViskoMatt 30

ViskoMatt 30

Madrasserne er med viskoelastisk skum (Memoryskum) og kan bruges som et trykreducerende hjælpemiddel i forbindelse med forebyggelse af tryksår, samt behandling af patienter i risiko for, at udvikle tryksår. Betrækket kan desinficeres og er med til at forhindre krydsinfektion.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

MediMatt 30

MediMatt 30

MediMatt 30 er med to liggeflader - Overfladen består af polyether koldskum, for høj komfort og den nederste overflade er lavet af polyetherskum. Madrassen kan bruges som et trykreducerende hjælpemiddel i forbindelse med forebyggelse af tryksår, samt behandling af patienter i risiko for at udvikle tryksår. Transporthåndtag på betrækket.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Dacapo Excel

Dacapo Excel

Dacapo Excel er en flerlags madras, der tilbyder effektive trykaflastning, reducering af shear og friktion og det bedste mikroklime for brugeren. Øverste lag er kastelleret i 3 forskellige anatomiske zoner, hvilket tillader brugerens krop at synke ned i og blive omsluttet af madrassen, og dermed reduceres trykket.

Føj til huskeliste
MEDICORE

MEDICORE

MediCore Mono er produceret i højelastisk koldskum. Madrassen er opdelt i 5 komfort zoner vha. en vaffel indskæring med forskellige dybder og bredder svarende til kroppens trykpunkter, og dermed aflaster madrassen kroppen optimalt.
Madrassen har en god holdbarhed og er anbefalet til tryksårsforebyggelse op til høj risiko eller sårgrad 3.

Føj til huskeliste

Skum og Madras Specialisterne ApS - Nordic Foam Group
Fabriksvej 2 K
4960 Holeby

EffectaCare 20, Trykaflastende madras

EffectaCare 20, Trykaflastende madras

EffectaCare 20, er til personer på plejehjem, i hjemmeplejen og på hospitaler.
Udskæringen samt betrækkets udformning giver øget luftcirkulation samt trykfordeling for brugeren.
Madrassen leveres i vandtæt og damp permeabelt betræk. og den er naturligvis produceret af brandhæmmende materiale. Transporthåndtag på betrækket og lynlås på 3 sider.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Alpha Heavy madras

Alpha Heavy madras

Madrassen er udformet i 3 skumtyper HR HR VE og har en maks. brugervægt på 300 kg.
VE skum er profileret i overfladen som giver madrassen en behagelig liggeflade, samtidig med den medvirker til at ventilere fugtighed væk fra liggefladen.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

DEKUCARE VISCO - sårstadie 3

DEKUCARE VISCO - sårstadie 3

Med en liggeflade i Viscoelastisk skum samt en vaffelskåret skumkerne, muliggør det den bedste tilpasningsevne til patientens anatomiske kropskonturer, hvorved kontakttrykket fordeles over et meget større område. Dette forbedrer blodcirkulationen i vævsområderne og minimerer risikoen for tryksår. Velegnet t/smertefølsomme og kakektiske patienter.

Føj til huskeliste
CARFLEX - sårstadie 2

CARFLEX - sårstadie 2

Til forebyggelse/ behandling af tryksår. CARFLEXs skumkerne med en vaffelskåret liggeflade muliggør den bedste tilpasningsevne t/patientens anatomiske kropskonturer, hvorved kontakttrykket fordeles over et meget større område. Dette forbedrer blodcirkulationen i vævsområderne og minimerer risikoen for tryksår. Velegnet t/smertefølsomme patienter.

Føj til huskeliste
Zibo Duo Skummadras

Zibo Duo Skummadras

Skummadras der består af 2 enkelt madrasser. Topmadrassen er opskåret i kuber af forskellige størrelser, hvilket nedsætter tryk, forskydning og friktion. Den nederste madras er i en fastere skumkvalitet, hvilket giver øget stabilitet i den siddende stilling og ved mobilisering. Betrækket har derudover også 3 indsyede zoner, der reducerer Shear.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens