Tryksårsforebyggende topmadrasser, skum

Tryksårsforebyggende madrasser der lægges oven på en anden madras. Omfatter topmadrasser med syntetisk skum og med opskummet naturgummi.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
 info
For madrasforlænger: antal cm, som stykket forlænger madrassen med.
cm (± 5 cm)
 info
For madrasforlænger: svarende til madrassens bredde.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Chiroform Millennium Topmadras m/Inkontinens Betræk

Chiroform Millennium Topmadras m/Inkontinens Betræk

Topmadrassen er fremstillet af en fast skumkerne, belagt med viscoelastisk celsius helseskum med åbne porer, der tillader materialet at ånde. Madrassen reagerer på kroppens varme, og former sig efter kroppen for optimal trykudligning. Profileret (æggebakke-skåret) overflade for at den bedre kan ånde. Alle madrasser har 5 års garanti.

Føj til huskeliste
Chiroform Millennium Topmadras

Chiroform Millennium Topmadras

Chiroform Topmadrassen er fremstillet af en fast skumkerne, belagt med viscoelastisk celsius helseskum med åbne porer, der tillader materialet at ånde. Madrassen reagerer på kroppens varme, og former sig efter kroppen for optimal trykudligning. Profileret (æggebakke-skåret) overflade for at den bedre kan ånde. Alle madrasser har 5 års garanti.

Føj til huskeliste
Trykaflastende Topmadras

Trykaflastende Topmadras

Åbent-cellet polymer-materiale, som er polyesterbaseret.
SAFE: Shock Absorbing Foam Exclusive
SAFE er temperatur afhængig. Materialet reagerer på kropsvarmen, blødgøres og giver nænsom støtte.
SAFE flyder og tilpasser sig præcist til kroppens kontur, og yder virkningsfuld trykfordeling.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Flameron Brandhæmmende Dr. Twiner Classic COOLMAX Topmadras

Flameron Brandhæmmende Dr. Twiner Classic COOLMAX Topmadras

Flameron Brandhæmmende Dr. Twiner Classic COOLMAX Topmadras.
Kernen er åben celle viskoselastisk memory-skum
Bolster i 100 polyester, der kan vaskes ved 60 grader
Kernekvaliteten er 50 kg/m2, kerne-højden er 5 cm
Topmadras og bolster overholder BS 7177 Crib source 5 og IMO standard. Formaldehydfri, Allergivenlig. 90x200x5 eller efter mål.

Føj til huskeliste

B6 A/S / Fortexa
Tøjstrupvej 39-41
8961 Allingåbro

TempraFlex topmadras

TempraFlex topmadras

Madrassen er lavet med 7 cm TempraFlex skum, som yder en optimal liggekomfort og forebygger liggesår. Madrassen er desuden brandhæmmende. Leveres med Decu-Tex inkontinensbetræk.

Føj til huskeliste
NP140

NP140

NP140 er er selvoppustelig skum-topmadras. Madrassen kombinere luft og skum på en helt unit både med viskoelastisk skum ovenpå højelastisk skum og dobbbelt luftventiler. Patienten synker ned i topmadrassen og kropsvægten fordeles på en større flade og reducerer risikoen for punkttryk.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev