Udstyr til vurdering af risiko for tryk på vævet

Udstyr til at bedømme eller advare om forøget tryk på dele af kroppen. Herunder hører fx alarmer, som advarer om vævsskade.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Star Sentinel Powered by Kalogon, Sensor til trykaflastende Star puder

Star Sentinel Powered by Kalogon, Sensor til trykaflastende Star puder

Sentinel er en sensor, der automatsiek registrerer, når brugeren er på og af puden. Den overvåger og justerer løbende luftniveauet til det klinisk indstillede niveau samt justerer i forhold til ændringer i omgivelserne. Sentinel advarser om eventuelle problemer og er kompatibel med luftcellepuderne, StabilAir og Standard Air.

Føj til huskeliste
ForeSite Intelligent Surface (IS)

ForeSite Intelligent Surface (IS)

ForeSite Intelligent Surface (IS) fra XSensor bruges til at overvåge patienters trykfordeling og bevægelser på hospitalssenge. Madras-sensoren har mere end 1500 trykceller og et betræk, der er kompatibelt med de fleste madrasser. Sensoren kan kobles op på en cloudbaseret software, men kan også læses på en tablet eller hospitalets egen computer.

Føj til huskeliste
ForeSite Seating System (SS)

ForeSite Seating System (SS)

ForeSite SS er et avanceret og sensorbaseret trykovervågningsudstyr fra XSENSOR. Måtten har 1.296 målepunkter, er 45,7 cm x 45,7 cm stor og leveres med en MDR-godkendt tablet for maksimal datasikkerhed. ForeSite SS behøver ikke at blive kalibrereret før brug og har en lang levetid.

Føj til huskeliste
FSA Interface Trykmålingsudstyr

FSA Interface Trykmålingsudstyr

FSA 4D suiten byder på tryk-, shear- og temperaturmåling et hvilket som helst sted på kroppen. Et fleksibelt system, der kan sammensættes og udbygges efter opgave og økonomi.
FSA 4D suiten er et uundværligt redskab til forebyggelse af tryksår i siddende og liggende stilling.

Føj til huskeliste

Raskov & co.
Dr. Larsens Vej 18A
8370 Hadsten