Specielt tryksårsforebyggende udstyr

Udstyr til at bedømme eller advare om forøget tryk på dele af kroppen. Herunder hører fx alarmer som advarer om vævsskade.

Filtrér på detaljer

Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Kikuhime trykmålingssystem

Kikuhime trykmålingssystem

Kikuhime er et trykmålingssystem, der bruges mens man ligger kompressions bandagen på benet, her kan man aflæse om bandagen er lagt med det korrekte tryk. Når man er færdig med at ligge bandagen trækkes sensoren, der aflæser trykket, op via et glide stykke.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Mobility Monitor

Mobility Monitor

Mobility Monitor registrerer bevægelse og mikro aktivitet når patienten er i sengen og disse data giver plejepersonalet uvurderlig information som: Kendskab til generel helbredstilstand, giver grundlag for individuel pleje og opfølgning, kendskab til patientens søvnmønster og påvirkning af medicinering, vil forebygge tryksår og faldulykker.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

FSA Interface Trykmålingsudstyr

FSA Interface Trykmålingsudstyr

FSA 4D suiten byder på tryk-, shear- og temperaturmåling et hvilket som helst sted på kroppen. Et fleksibelt system, der kan sammensættes og udbygges efter opgave og økonomi.
FSA 4D suiten er et uundværligt redskab til forebyggelse af tryksår i siddende og liggende stilling.

Føj til huskeliste

Raskov & co.
Dr. Larsens Vej 18A
8370 Hadsten

Bodi Trak - FSA Trykmålingsudstyr - den nye generation

Bodi Trak - FSA Trykmålingsudstyr - den nye generation

Bodi Trak, den nye generation af FSA trykmålingsudstyr. Lavet over en simpel brugerflade og med utallige muligheder for registrering af tryk mm. Trykmåtterne er blevet elastiske, så de følger kroppens former for mere korrekt trykmåling. Fås både i siddende og liggende udgave. Nyhed er Lite - udgaverne, som er mere simple udgaver-med android tablet.

Føj til huskeliste

Langhøj
Hasselager Centervej 26
8260 Viby J