Sanserum

Herunder kuglebade, telte og mobile sanserum.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedSkræddersyede sanserum i tre priskategorier

Skræddersyede sanserum i tre priskategorier

Sanse-, stimuli- og snoezelrum med terapilys.
Et non-farmakologiske stimuli. Vælg mellem small, medium eller large udgaven eller en totalløsning iht. Jeres ønsker og behov. Modulopbygget enkelthed gør det let for brugerne at betjene systemet.

Føj til huskeliste
CalmViso, stimulistue

CalmViso, stimulistue

Sanserummet er et rum, som giver mennesker med demens og deres pårørende nye måder at være sammen på. Sanserummet giver en helhedsoplevelse baseret på den enkeltes livshistorie, som er med til at skabe forøget livskvalitet for mennesker med demens og deres pårørende.
Sanserummet støtter op om anbefalingerne i Den Nationale Demenshandlingsplan.

Føj til huskeliste

AVDAN
Niels Bohrs Vej 23, 1. th.
8660 Skanderborg

Sanseseng, Basis

Sanseseng, Basis

Sanse- og aktivitetsseng. Fast himmel til ophængning af aktivitetsredskaber, legetøj m.v. Sansesengen er konstruret således, at almindelige gulvlifte kan køres helt tæt på sengen.

Føj til huskeliste
MusiCure i specielt designede sanserum

MusiCure i specielt designede sanserum

Et professionelt samarbejde imellem Lightcare og MusiCure, som tilbyder livsbekræftende sanserum oplevelser, der skaber tryghed, nærvær og positive minder.
Kombinationen af fulddynamisk døgn-rytmelys, evidensbaseret og specialkomponeret musik og naturfilm, samlet i ét brugervenligt og driftssikkert styresystem.

Føj til huskeliste

MusiCure/Gefion Records ApS
Geelsskovvej 29
2830 Virum

SHX Sanserum

SHX Sanserum

Sanserum, et trygt miljø hvor stimuli kan kontrolleres. Arbejd med målrettet sansestimuli for at berolige, stimulere samt arbejd med hukommelse, opmærksom og læring mv. Et SHX system kan lave ethvert rum til et sanserum. Skaber bl.a. vibration og dynamisk lys der selv tilpasses til audiovisuelt indhold samt aktiverer selv boblerør, fiberoptik mv.

Føj til huskeliste
OrbisBox - et mobilt sanserum

OrbisBox - et mobilt sanserum

OrbisBox er udviklet til personer med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF)/hypersensitivitet. Kassen kan bl.a. give et jævnt tryk ned langs hele kroppen - et behageligt og varmt kram. Den er desuden udstyret med lys- og lydterapi, så den fungerer som et mobilt Snoezelen-rum, og påvirkningerne kan slås til eller fra og justeres i styrke efter behov.

Føj til huskeliste
Interaktivt kuglebad med lys

Interaktivt kuglebad med lys

Det interaktive kuglebad har fire knapper, som bestemmer hvilken farve, der skal lyse fra bunden op gennem de gennemsigtige plastkugler. Effekten er størst, hvis resten af rummet er mørkelagt.
Strømforsyning 220 V til 12 V adapter.
Fås i flere størrelser og farver. Inkl. bolde.

Føj til huskeliste
Det store mørketelt

Det store mørketelt

Det store mørketelt har vundet priser. Det er en nem måde at indrette et sanse- og mindfulness-rum til børnene.
Måler 182 cm i højden og 150 cm i bredde og dybde. Kommer i en praktisk taske. Samles nemt med de lette plastrør.

Føj til huskeliste
Indretning af sanserum

Indretning af sanserum

Vi har mange års erfaring med indretning og levering af produkter til sanserum over hele Danmark til institutioner, plejehjem og i private hjem.
Vi tilbyder også rullende sansevogne, som kan tages hen til brugeren, hvis brugeren ikke kan komme i sanserummet. Kontakt os og få et forslag til et nyt rum eller opgradering af et gammelt.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

Safespaces

Safespaces

Attraktive, sikre, ophold- og sove rum til personer med specielle behov. Produkterne er designet til brugere med autisme, epilepsi og udfordrende adfærd. Produkterne er velegnet til private hjem samt skoler, institutioner, bofællesskabet, pusterum, hospitaler og hospices.
Fleksibelet i størrelse og tilpasses de enkeltes behov.

Føj til huskeliste