Sanserum

Herunder kuglebade, telte og mobile sanserum.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Sanseseng, Basis

Sanseseng, Basis

Sanse- og aktivitetsseng. Fast himmel til ophængning af aktivitetsredskaber, legetøj m.v. Sansesengen er konstruret således, at almindelige gulvlifte kan køres helt tæt på sengen.

Føj til huskeliste
Skræddersyede sanserum i tre priskategorier

Skræddersyede sanserum i tre priskategorier

Sanse-, stimuli- og snoezelrum med terapilys.
Et non-farmakologiske stimuli. Vælg mellem small, medium eller large udgaven eller en totalløsning iht. Jeres ønsker og behov. Modulopbygget enkelthed gør det let for brugerne at betjene systemet.

Føj til huskeliste
CalmViso, stimulistue

CalmViso, stimulistue

CalmViso Demensstuen er et stimulirum, der giver mennesker med demens en ny måde at være sammen med andre på. Rummet er designet med billeder, lys og lyd, der skaber gode rammer for, at borgeren med demens kan føres tilbage til positive stemninger og glemte minder.

Føj til huskeliste
SHX Sanserum

SHX Sanserum

Sanserum, et trygt miljø hvor stimuli kan kontrolleres. Arbejd med målrettet sansestimuli for at berolige, stimulere samt arbejd med hukommelse, opmærksom og læring mv. Et SHX system kan lave ethvert rum til et sanserum. Skaber bl.a. vibration og dynamisk lys der selv tilpasses til audiovisuelt indhold samt aktiverer selv boblerør, fiberoptik mv.

Føj til huskeliste
OrbisBox - et mobilt sanserum

OrbisBox - et mobilt sanserum

OrbisBox er udviklet til personer med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF)/hypersensitivitet. Kassen kan bl.a. give et jævnt tryk ned langs hele kroppen - et behageligt og varmt kram. Den er desuden udstyret med lys- og lydterapi, så den fungerer som et mobilt Snoezelen-rum, og påvirkningerne kan slås til eller fra og justeres i styrke efter behov.

Føj til huskeliste
Det store mørketelt

Det store mørketelt

Det store mørketelt har vundet priser. Det er en nem måde at indrette et sanse- og mindfulness-rum til børnene.
Måler 182 cm i højden og 150 cm i bredde og dybde. Kommer i en praktisk taske. Samles nemt med de lette plastrør.

Føj til huskeliste
Indretning af sanserum

Indretning af sanserum

Vi har mange års erfaring med indretning og levering af produkter til sanserum over hele Danmark til institutioner, plejehjem og i private hjem.
Vi tilbyder også rullende sansevogne, som kan tages hen til brugeren, hvis brugeren ikke kan komme i sanserummet. Kontakt os og få et forslag til et nyt rum eller opgradering af et gammelt.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby