Andre redskaber til sensorisk stimulation

Herunder massageredskaber, duftstimulerende apparater, sansegynger mm.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Niner til sensorisk stimuli

Niner til sensorisk stimuli

Denne Niner er med til at stimulere personer med diverse taktile behov .De giver stimuli til sanserne, da de har forskelligt fyld indeni. Der er lidt gryn som kan nuldres mellem fingrene eller de lange ører som kan snurres om fingrene. Den lille Niner krop kan gøres næsten levende ved at klemme og trykke den sammen, gode bevægelser til fingrene.

Føj til huskeliste

Oliz - Hjælpemidler til Børn og Ældre Demente
Bornholmsvej 10
7400 Herning

Isbjerg og sæler med tyngde til motorisk udfordring

Isbjerg og sæler med tyngde til motorisk udfordring

4 Sæler der hver vejer ca. 1,4kg der bliver trukket på et Isbjerg der vejer ca. 3kg total vægt ca. 8,5 kg. Dette er med til at styrke motorikken og balancen hos de mindre børn. OBS Isbjerget er ikke egnet til børn under 3 år.

Føj til huskeliste

Oliz - Hjælpemidler til Børn og Ældre Demente
Bornholmsvej 10
7400 Herning

inmuDANCE

inmuDANCE

inmuDANCE til sansestimulering. Den danner musik og blide vibrationer ud fra berøring og bevægelse.
inmuDANCE opmuntrer til bevægelse og til glæde og fornøjelse med et rytmisk musikunivers, der er inspireret af 1960-ernes energiske bossa nova.
Velegnet til kognitiv- og bevægelsesterapi, sansestimulering og til at øge arousal.

Føj til huskeliste

inmutouch.com
Allégade 4, st. tv
3000 Helsingør

inmuJOY

inmuJOY

inmuJOY er en eventyrlig sansepude, der med et interaktivt stimulerende musikunivers appellerer til bevægelse men også til fordybelse og ro. Musikken tilpasser sig brugerens bevægelser. Målgruppen er personer med sanseudforinger, uro eller søvnproblemer, f.eks. mennesker i autismespektret, ADHD eller fysisk eller kognitivt udfordringer.

Føj til huskeliste

inmutouch.com
Allégade 4, st. tv
3000 Helsingør

Heskiers One Tool HX-1

Heskiers One Tool HX-1

Heskiers OneTool er et ergonomisk massage, akupressur redskab designet til at forløse og lindre smerte og spændinger. Med Heskiers OneTool kan du supplere behandlingen du får fra din behandler samt selv mindske muskel og led smerter. Er kompatibel med alle kropsmanipulations teknikker eller metoder. Fås i farverne orange, sort og hvid.

Føj til huskeliste
INMUDANCE Musikterapipude

INMUDANCE Musikterapipude

inmuDANCE opmuntrer til bevægelse og til glæde og fornøjelse med et rytmisk musikunivers, der er inspireret af 1960-ernes energiske bossa nova. Musikken udvikler sig og intensiveres sammen med bevægelsesniveauet. Valget af stoftyper og detaljer i betrækket understreger den sansestimulerende virkning.

Føj til huskeliste
SWNX fodgynge

SWNX fodgynge

Fodgyngen SWNX er et produkt, der øger koncentrationen for bevægelsesglade personer.
SWNX office øger din inaktivitet på din kontorarbejdsplads. Bevægelsen af benene gør at man spænder op i -og træner musklerne omkring, ryg, lænd og mave. Herved opnår man en rankere holdning som aflaster ryggen.
Beslag og skruer til montering medfølger.

Føj til huskeliste
Knoer og fingerulle

Knoer og fingerulle

Fingerrullen er til dig, som har nedsat mobilitet i fingrene. Fingerrullen sætter nemlig effektivt gang i blodcirkulationen og er dermed til at løsne op, så bevægeligheden vender tilbage i fingrene. Den kan med fordel anvendes af brugere, som har kolde fingre, stive fingerled, følelsesløshed samt brugere som har gigt i hænderne.

Føj til huskeliste
Universal massagerulle

Universal massagerulle

Denne massagerulle kan med fordel anvendes til en række formål. Med sit ergonomiske design passer rullen også godt til både håndflader, håndled, underarme, tæer, fødder og lægge. fodrulle kan med fordel anvendes til at lindre og behandle betændelse i svangen under foden. Den anvendes også af personer, som har hælspore.

Føj til huskeliste
Vægtslange

Vægtslange

Vægtslangen beroliger og kan sammenlignes med et knus. Den placeres på skuldrene
Vægten har en beroligende effekt på bæreren og hjælper nervøse personer til at koncentrere sig.

Føj til huskeliste