Andre redskaber til sensorisk stimulation

Herunder massageredskaber, duftstimulerende apparater mm.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedinmuDANCE

inmuDANCE

inmuDANCE er unik til sansestimulering. Den danner musik og blide vibrationer ud fra berøring og bevægelse.
inmuDANCE opmuntrer til bevægelse og til glæde og fornøjelse med et rytmisk musikunivers, der er inspireret af 1960-ernes energiske bossa nova.
Velegnet til kognitiv- og bevægelsesterapi, sansestimulering og til at øge arousal.

Føj til huskeliste
Niner til sensorisk stimuli

Niner til sensorisk stimuli

Denne Niner er med til at stimulere personer med diverse taktile behov .De giver stimuli til sanserne, da de har forskelligt fyld indeni. Der er lidt gryn som kan nuldres mellem fingrene eller de lange ører som kan snurres om fingrene. Den lille Niner krop kan gøres næsten levende ved at klemme og trykke den sammen, gode bevægelser til fingrene.

Føj til huskeliste

Oliz - Hjælpemidler til Børn og Ældre Demente
Bornholmsvej 10
7400 Herning

Herskiers One Tool HX-1

Herskiers One Tool HX-1

Heskiers OneTool er et ergonomisk massage, akupressur redskab designet til at forløse og lindre smerte og spændinger. Med Heskiers OneTool kan du supplere behandlingen du får fra din behandler samt selv mindske muskel og led smerter. Er kompatibel med alle kropsmanipulations teknikker eller metoder. Fås i farverne orange og hvid.

Føj til huskeliste
Knoer og fingerulle

Knoer og fingerulle

Fingerrullen er til dig, som har nedsat mobilitet i fingrene. Fingerrullen sætter nemlig effektivt gang i blodcirkulationen og er dermed til at løsne op, så bevægeligheden vender tilbage i fingrene. Den kan med fordel anvendes af brugere, som har kolde fingre, stive fingerled, følelsesløshed samt brugere som har gigt i hænderne.

Føj til huskeliste
Universal massagerulle

Universal massagerulle

Denne massagerulle kan med fordel anvendes til en række formål. Med sit ergonomiske design passer rullen også godt til både håndflader, håndled, underarme, tæer, fødder og lægge. fodrulle kan med fordel anvendes til at lindre og behandle betændelse i svangen under foden. Den anvendes også af personer, som har hælspore.

Føj til huskeliste
Vægtslange

Vægtslange

Vægtslangen beroliger og kan sammenlignes med et knus. Den placeres på skuldrene
Vægten har en beroligende effekt på bæreren og hjælper nervøse personer til at koncentrere sig.

Føj til huskeliste
Sensorisk spil

Sensorisk spil

Sensorisk silikoneplade bruges ved at lukke af for synssansen. Med lukkede øjne eller bind for øjnene skal vælges en lille rund silikone disk ud af posen. Efter at have mærket overfladen med fingrene, find herefter samme struktur på en af de store silikone skiver på gulvet med bare fødder.

Føj til huskeliste
Dermorulle sæt

Dermorulle sæt

Dermorulle sæt bruges til desensibilisering og massage
Dermorulle sæt er ideel til terapi og pleje uanset hvor du er.
Forbedrer cirkulation og hudens tilstand væsentligt.
Stimulerer både sensorisk og i dybden.

Føj til huskeliste
ArthroRoller - også kaldet massagerring

ArthroRoller - også kaldet massagerring

ArthroRoller bruges i forbindelse med ødem og arvæv. Den stimulerer bindevævet og sætter cirkulationen igang, hvilket mindsker ledsmerter og hævede områder.
ArthroRoller giver en dejlig følelse af ro i hjernen og på det område den bruges, derved har patienter med stress, uro eller følelsesforstyrrelser også stor glæde af at bruge den.

Føj til huskeliste
BodyRoll - massagerulle

BodyRoll - massagerulle

Massagerulle til stimulering og hærdning, massage og blødgøring.
Både egnet til arvævsbehandling, sensorisk stimulering, hærdning ved amputationer samt udspænding af væv.

Format: 150x 60 mm.
Antal: 1 stk.
Farve: assorteret rød eller blå
Hårdhed: Medium

Føj til huskeliste