Andre træningsredskaber

Andet udstyr til at stimulere og øge kroppens balance og muskelstyrke.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Amassa
Skærbækvej 4, Lyne
6880 Tarm

Caddi

Caddi

Caddi er en internetbaseret samling af øvelser udviklet af fysioterapeuter. Caddi er en omfattende øvelsesbank med 2200 øvelser, samt er det abonnement baseret og henvender sig til terapeuter,kiropraktorer, fitnesstræner osv. Caddi er et professionelt værktøj, som kan understøtte den individuelle instruktion i forbindelse med behandling og træning.

Føj til huskeliste

Caddi
Horsens Sundhedshus, Grønlandsvej 1, 2. 04
8700 Horsens

North Coast™ Cuff Weights

Vægtmanchetter, syet af kraftig vinyl, heri indsyede stålkugler. Syninger bevarer vægten fordelt jævnt. Fæstnes v.h.a. lang velcrostrop som hæfter på sig selv. Farvekode indikerer vægt.

Føj til huskeliste

Aktiv-passiv træning

Viva spasmeknuser med mange træningsmuligheder. Kan bruges til aktiv træning med modstand. Display viser om begge ekstremiteter bruges ens. Viva overgår til passiv træning såfremt bruger ikke har kræfter nok. Inkl. pedaler. Andet tilbehør fås bl.a. armtræner (varenr. 00550)

Føj til huskeliste

ProTerapi A/S
Industriparken 25
2750 Ballerup