Hjælpemidler til at placere kroppen under behandling

Herunder særlige stole og lejringsudstyr.

Filtrér på detaljer

kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Chiroform Behandlerstol

Chiroform Behandlerstol

Ideel Behandlerstol. Udformningen af stolen og de utallige indstillinger gør den behagelig for patienten at sidde på samtidig med, at den giver en perfekt støtte. Stolen er let at indstille og dens udformning er ligeledes ideel for behandleren, som uden problemer kan komme tæt på patienten for at give den bedste behandling.

Føj til huskeliste
SITA undersøgelses-/behandlingsstol

SITA undersøgelses-/behandlingsstol

Ideel til brug i generel praksis, kontor og/eller klinik.
Dens tilpasningsevne til en lang række formål, understøttes af et alsidigt tilbehørsprogram.
Uanset om det er den faste eller mobile model med 4 stk. 100 mm hjul, kan stolen bruges til f.eks. blodprøvetagning og infusionsterapi, til alm. behandling eller som en hvile- og akupunkturstol.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

Multiline Next AC og AC

Multiline Next AC og AC

Stol til ambulant behandling. Behandlingsstol med mange funktioner i én: Stolen kan fungere som modtage-, transport, undersøgelses-/behandlings- og hvilestol.
Perfekt til kirurgisk forberedelse, transport af patienter til og fra operationsstuen, efter kirurgi og transport i opvågningsstuen efter anæstesi.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand