Behandlingslejer

Lejer til at positionere og understøtte kroppen under terapi og behandling, udøvet af en anden person.

Filtrér på detaljer

kg
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Follo Corpus M Behandlingsborde

Follo Corpus M Behandlingsborde

Corpus M Behandlingslejer er gode funktionelle behandlingsborde i en rigtig god kvalitet. Leveres med 4 hjul, og i både hydraulisk og elektrisk model. Lav indstigningshøjde på 45-97 cm. og leveres i standardbredde på 70 cm. Max. Belastning 170/statisk 250 kg.
Leveres med sidestøtter mod tillæg for bedre sikkerhed.

Føj til huskeliste
ST1-X Akutleje

ST1-X Akutleje

Akutleje med røntgenfacilitet og indsættelse af røntgenkassetter 360 grader rundt om lejet. Nem transport af patienten med 5. styrehjul, fodbetjent styringspedal samt central bremse. Desuden nedfældbare sengeheste, som i nedslået tilstand er slået ind under liggefladen. Mulighed for papirrulle og dropstativ.

Føj til huskeliste
Hvile og transportleje på søjle, doobelt bund

Hvile og transportleje på søjle, doobelt bund

Hvile og transportleje på søjle har God ergonomi, brugervenlig og let kørebart leje. Ud fra mange års erfaring, har vi konstrueret et universalt leje til både patienter og brugere med focus på tilgængelighed og stabilitet. lavet med indklapbare sengeheste. Lejet kan køres langt ned for lettere adgang fra en kørestol. Aftagelige gavle.

Føj til huskeliste
3-delt benleje

3-delt benleje

Udformet med en fast sæde del, og mulighed for at vinkle ryg og bendel op. Der er kromramme der beskytter hynder mod påkørsel, for at sikre kvaliteten vedvarende rengøres lejet sprit og klor. Den rigtige skumkvalitet i hynder for god komfort. Lejet kan køres langt ned for lettere adgang fra en kørestol.

Føj til huskeliste
Gynækologisk leje

Gynækologisk leje

Kompakt og stabilt gynækologisk leje med benholdere, kræver ikke meget plads. Let at tilgå for patient og bruger, hjulrammen er lavet åben fortil således der ikke er en ramme i vejen. Sæde og ryg har trinløs justering, og sammen med kvalitets skum i hynderne kan god komfort opnås.

Føj til huskeliste
Familieleje

Familieleje

Gode pladsforhold til genoptræning og forskellige øvelser. Stabilt leje og kræfter til flere personer på samme tid. God siddekomfort og rygjustering med dobbelt motor. Lejet kan køres langt ned for lettere adgang fra kørestol. Liggeflade i kompakt laminat med madrasstyr for løs madras.

Føj til huskeliste
Undersøgelsesleje på søjle

Undersøgelsesleje på søjle

2-delt undersøgelsesleje, lavet til at kunne holde. Der er kromramme der beskytter hynder mod påkørsel, skai i en kvalitet der holder til rengøring i sprit og klor. Den rigtige skum kvalitet i hynder for god komfort. Lejet kan køres langt ned for lettere adgang fra en kørestol. Stor rygvinkel justering for optimal sidde position.

Føj til huskeliste
Bobath

Bobath

Til genoptræning og forskellige øvelser. Lavet specielt så det er let at tilgår fra kørestol, meget lav højde. Kan fremstilles i specielle mål. Elektrisk højde indstilling af lejet. Centralbremsefunktion på alle hjul. Liggeflade med koldskum - brandhæmmende.

Føj til huskeliste
To-delt undersøgelsesleje

To-delt undersøgelsesleje

Lejet er lavet så det kan køres langt ned for lettere adgang fra en kørestol. Der er kromramme der beskytter hynder mod påkørsel fra kørestol og lignede. Lavet til at kunne holde.

Føj til huskeliste
Hvile- og transportleje

Hvile- og transportleje

Elektrisk højde indstilling af lejet. Elektrisk indstilling af ryg.
Pulverlakeret understel. Søjleløftsystem. Trendelenburg indstilling.
Sengeheste nedfældbar. Blå madras 80 mm. skumkvalitet HR-38.
Aftagelige gavle.

Føj til huskeliste