Ståstøtter

Stationært udstyr til at støtte en person i at opretholde den stående stilling.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
Bredden på ståstativets bredeste sted.
cm
cm
cm
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Till Ståstativ

Till Ståstativ

Till Contour er et produkt hvor der er tænkt både nyt og innovativt. Produktet tilbydes i 4 str., så brugerens behov varetages bedst muligt. Produktet er velegnet for brugere med kontrakturer, da alle understøttelsesflader kan reguleres/justeres for at følge brugers facon. Side- og hofte støtter er udsvingbare og sikrer enkel sidevejs forflytn.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

LECKEY Horizon Ståstøtte

LECKEY Horizon Ståstøtte

3-i-1-ståstøtte- LECKEY Horizon er designet til brugere (fra 4 år - voksen) med komplekse stillingsbehov.
Denne elektriske ståstøtte giver stillingsstøtte og bækkenstabilitet i enten maveliggende, rygliggende eller lodret stående position. Yderst tilpasningsdygtige funktioner (bryst-, hofte-, knæ- og fodpladestøtter).

Føj til huskeliste
LECKEY Mygo Ståstøtte

LECKEY Mygo Ståstøtte

Den multi-positionelle LECKEY Mygo Stander er en alsidig stående terapiløsning, der vokser med dit barn og gør opretstående, maveliggende og rygliggende konfigurationer mulige, alt sammen i ét ståsystem.

Føj til huskeliste
EasyStand Zing Tranportabel

EasyStand Zing Tranportabel

Med ståstativet Zing Transportabel kan barnet stå overalt
Du kan folde det sammen og sætte det ind i skabet, når det ikke bruges. Du kan tage det med dig i hånden, så det kan bruges, hvor I nu skal hen.
Ståstativet Zing Transportabel er til børn.

Føj til huskeliste
R82 Rabbit Up uden drivhjul (Stander inkl. Spindel)

R82 Rabbit Up uden drivhjul (Stander inkl. Spindel)

R82 Rabbit Up, Stander er en mobil ståstøtte, der stiller barnet i højde med omgivelserne så det kan være en aktiv deltager, samtidig med at sanserne stimuleres. Standeren er sikker og pålidelig og kan justeres til alle de stående behov. Findes i 4 størrelser og er velegnet til børn fra 1-18 år.

Føj til huskeliste
R82 Meerkat ståstøtte

R82 Meerkat ståstøtte

Meerkat er et enkelt ståstativ med justerbar støtte til fødder, knæ, bækken og bryst. Meerkat er designet til at give børn mulighed for at lære gennem bevægelse. En vippe kan monteres under bundpladen, og positionering understøttes, samtidig med at der skabes mulighed for bevægelse. Meerkat fås i 3 størrelser og er velegnet til børn og unge.

Føj til huskeliste
R82 Caribou ståstøtte

R82 Caribou ståstøtte

Caribou er en vipbar ståstøtte der kan bruges både i stående og liggende position. Caribou er bygget op omkring en basisplade hvortil der findes et udvalg af forlængende kropsstøtter for optimal frihed og bevægelse. Ydermere tilbydes et bredt tilbehørsprogram for at imødekomme specifikke behov.

Føj til huskeliste
Squiggles ståstøtte

Squiggles ståstøtte

Squiggles ståstøtte er en 3-i-1 ståstøtte til små børn i alderen 1-5 år. Denne alsidige, justerbare ståstøtte kan i tilpasses en maveliggende, lodret og rygliggende stilling og fås i et udvalg af farver til indendørs og udendørs mobile baser.

Føj til huskeliste
Horizon ståstøtte

Horizon ståstøtte

Horizon ståstøtte er en robust og justerbar 3-i-1 ståstøtte til maveliggende, rygliggende og lodret udgangsstilling. Højde og hældning kan indstilles til brugerens kliniske behov og størrelse. El-drevet.

Føj til huskeliste
Mygo ståstøtte

Mygo ståstøtte

Mygo ståstøtte er en 3-i-1 ståstøtte til maveliggende, rygliggende og lodret udgangsstilling. Fås i 2 størrelser til børn og unge i alderen 4 til 14 år. Knæ- og fodstøtter er separat indstillelige og kan derfor kompensere for stramme hofte- og knæfleksorer. Fås med et bredt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste