Ståstøtter

Stationært udstyr til at støtte en person i at opretholde den stående stilling. Manuelle mobilitetshjælpemidler med ståfunktion, se 12 27 24.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
Bredden på ståstativets bredeste sted.
cm
cm
cm
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Till Ståstativ

Till Ståstativ

Till Contour er et produkt hvor der er tænkt både nyt og innovativt. Produktet tilbydes i 4 str., så brugerens behov varetages bedst muligt. Produktet er velegnet for brugere med kontrakturer, da alle understøttelsesflader kan reguleres/justeres for at følge brugers facon. Side- og hofte støtter er udsvingbare og sikrer enkel sidevejs forflytn.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

EasyStand Zing Tranportabel

EasyStand Zing Tranportabel

Med ståstativet Zing Transportabel kan barnet stå overalt
Du kan folde det sammen og sætte det ind i skabet, når det ikke bruges. Du kan tage det med dig i hånden, så det kan bruges, hvor I nu skal hen.
Ståstativet Zing Transportabel er til børn.

Føj til huskeliste
Squiggles ståstøtte

Squiggles ståstøtte

Squiggles ståstøtte er en 3-i-1 ståstøtte til små børn i alderen 1-5 år. Denne alsidige, justerbare ståstøtte kan i tilpasses en maveliggende, lodret og rygliggende stilling og fås i et udvalg af farver til indendørs og udendørs mobile baser.

Føj til huskeliste
Horizon ståstøtte

Horizon ståstøtte

Horizon ståstøtte er en robust og justerbar 3-i-1 ståstøtte til maveliggende, rygliggende og lodret udgangsstilling. Højde og hældning kan indstilles til brugerens kliniske behov og størrelse. El-drevet.

Føj til huskeliste
Mygo ståstøtte

Mygo ståstøtte

Mygo ståstøtte er en 3-i-1 ståstøtte til maveliggende, rygliggende og lodret udgangsstilling. Fås i 2 størrelser til børn og unge i alderen 4 til 14 år. Knæ- og fodstøtter er separat indstillelige og kan derfor kompensere for stramme hofte- og knæfleksorer. Fås med et bredt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
EasyStand Zing MPS ståstativ

EasyStand Zing MPS ståstativ

Easystand Zing MPS (Multi-position ståstativ) muliggør at barnet kan komme fra en rygliggende position til maveliggende position uden at skulle lave tilpasninger i ståsystemet. Det kan foregå i en glidende bevægelse.
Fås også elektrisk

Føj til huskeliste
Easystand Bantam Medium ståstativ

Easystand Bantam Medium ståstativ

EasyStand Bantam Medium tager dig på et enkel og nem måde fra en siddende stilling til stående stilling. Derudover kan du vippe hele støttefladen til den vinkel, som ønskes uanset position. EasyStand Bantam, er fremstillet så det kan tilpasses uden værktøj, hvilket gør hjælpemidlet ideelt i miljøer, hvor ståstivet skal bruges til flere.

Føj til huskeliste
EasyStand Bantam S & XS

EasyStand Bantam S & XS

Easystand Bantam, er fremstillet så det kan tilpasses uden værktøj, hvilket gør hjælpemidlet ideelt i miljøer, hvor ståstivet bruges af flere.
Med Bantam bruger barnet det naturlige bevægelsesmønster fra siddende til den stående stilling. For yderligere at imødekomme børns forskellige behov, kan Bantam også indstilles, så barnet er rygliggende.

Føj til huskeliste
Easystand Evolv ståstativ

Easystand Evolv ståstativ

Easystand Evolv er et stabilt og enkelt ståstativ for brugere i alle aldre. Oprejsningen sker trinløst med hydraulik, hvilket giver brugeren mulighed for, med et enkelt håndgreb, selv at bestemme farten fra siddende til stående position.

Føj til huskeliste
Ella ståstøtte

Ella ståstøtte

Ella ståstøtte er et alsidigt og multijusterbart ståstøtte der findes til maveliggende, rygliggende og lodret udgangsstilling, samt kan fås med abduktion. Findes i 4 størrelser til børn, unge og voksne.

Føj til huskeliste