Vippelejer

Platforme til at støtte en person i forbindelse med at personen gradvist flyttes fra en liggende stilling til en oprejst stilling.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Den vandrette liggeflade kan tiltes, så hovedet kommer mindst 12 grader under vandret.
    
    
 info
Bredden på vippelejets bredeste sted.
cm (± 3 cm)
 info
Målt fra fodpladen til rammens øverste kant
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Arjo, Sara Combilizer

Arjo, Sara Combilizer

Til tidlig mobilisering. El-betjent, højdejusterbart leje med tilt til begge sider. Standfunktion. Stolefunktion med tilt til begge sider og tilt i sagitalplanet. Sideværts tilt 0-25 grader. 4 fikseringsbælter: Hoved, krop, hofter, knæ. Aftagelig og højdeindstillelig fodplade. Aftagelige, opklappelige, højdeindstillelige armlæn. 2 batterier, lader.

Føj til huskeliste
Vippeleje

Vippeleje

Vippeleje med Vippefunktion for genoptræning, blodtryks undersøgelser og patienter med synkoper. Kan vippes 0-90 grader og højdejusteres ved 0 grader. Udstyret med tilbehørsskinner på begge sider for armlæn og stropper. Gradmåler med indikator.

Føj til huskeliste
Horizon ståstøtte

Horizon ståstøtte

Horizon ståstøtte er en robust og justerbar 3-i-1 ståstøtte til maveliggende, rygliggende og lodret udgangsstilling. Højde og hældning kan indstilles til brugerens kliniske behov og størrelse. El-drevet.

Føj til huskeliste
Follo Stabilis Tilt

Follo Stabilis Tilt

Follo Stabilis Tilt er et hjælpemiddel, der gør det muligt for patienten at komme i stående stilling for at stimulere blodcirkulationen og forsigtigt belaste skeletet. De 4 elektriske motorer styres med håndkontrol. Produktet kommer i to versioner, en med to-delt pude og en med fuld pude.
Dimensioner:
Længde: 197 cm. Bredde: 70 cm. Højde: 65-93 cm

Føj til huskeliste

AlfaCare Danmark ApS
Blegevej 48
8800 Viborg

Mobilizer Medior - terapeutisk mobilisering

Mobilizer Medior - terapeutisk mobilisering

Tilbyder mulighed for genoptræning, også iforh. t/neurologiske patienter. Mobiliseringsvippelejet har indbygget neurologisk sensor vibrationsterapi - det er muligt at anvende sensor teknologi samtidig med særdeles sikre mobiliseringsøvelser. Mulighed for dataopsamling/registrering af alle bevægelser/belastninger ifm. mobiliseringsøvelser.

Føj til huskeliste
Aristo behandlingslejre med tiltfunktion

Aristo behandlingslejre med tiltfunktion

Et stærkt og holdbart behandlingsleje med elektrisk tiltfunktion, som kan hæve og sænke lejet op til en 90 graders opretstående vinkel. Der medfølger tre bæltepuder til støtte af patienten. Kan fås i flere farver, og som en batteridrevet model.

Vi speciel bygger til alle former for rehabilitering.

Føj til huskeliste
Aristo - tilttable

Aristo - tilttable

Aristo er et meget stærkt og stift tilt-table. På grund af to kraftige motorer, kan lejet gå op og ned og vinklen kan justeres til 90 grader. Hoveddel kan indstilles i enhver ønsket stilling. Fodpalderne er individuelt justerbare i 6 positioner. Produkt features: Mål polstring: 196 x 60cm, Mål i alt: 220 x 85cm, Justerbar Højde: 53 - 103cm.

Føj til huskeliste
Caribou

Caribou

Caribou er vores nye vipbare ståstøtte som kan bruges både i stående og liggende position.Et gennemtænkt design hvis egenskaber tilgodeser en bred brugergruppe. Caribou er bygget op omkring en basis plade hvortil der findes et udvalg af forlængende kropsstøtter. Ydermere tilbydes et bredt tilbehørsprogram for at imødekomme specifikke behov.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Supro

Supro

Max brugervægt: 60 kg.

Føj til huskeliste