Håndleds-håndortoser

Ortoser som omfatter håndleddet og hele eller dele af hånden, herunder tommelens rodled.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
Ortosens primære formål er til anvendelse ved risiko for at udvikle eller forværre eksisterende kontrakturer.
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Håndleds-, finger- og tommelortoser - MANU-HiT-serien

Håndleds-, finger- og tommelortoser - MANU-HiT-serien

Håndleds-, tommel- og håndled-håndortoser i MANU-HiT-serien fra Sporlastic til behandling af bl.a. artrose, leddegigt og til støtte efter gipsfjernelse.

Føj til huskeliste
GyroGlove - Reducerer Tremor med Gyroskop

GyroGlove - Reducerer Tremor med Gyroskop

GyroGlove hjælper mod tremor (rystelser) i fingre og hænder. GyroGlove virker vha. et gyroskop og et batteri, som er fastgjort på handskens overside. Handskens formål er at stabilisere hånden/hænderne på en bruger, så almindelige aktiviteter som at spise, drikke, skrive m.v. kan udføres uden at være hæmmet af større eller mindre rystelser i hånden.

Føj til huskeliste
Håndledsbind med kompression WS6

Håndledsbind med kompression WS6

Døjer du med smerter fra karpaltunnelsyndrom eller seneskedehindebetændelse? Dette håndledsbind med graduerende kompressionseffekt er designet til at lette trykket ved håndleddet og støtte dig i hverdagen. De seks kompressionszoner aflaster dine muskler og led, samtidig med at de forbedrer cirkulationen og reducerer hævelser.

Føj til huskeliste
Håndledsstøtte 2 skinner 31603

Håndledsstøtte 2 skinner 31603

Støtte og ro til dit håndled med denne håndledsstøtte. Skinnerne i håndledsbandagen støtter håndleddet optimalt efter f.eks. brud eller skader. Den lukkes med specialdesignede bånd så du kan spænde den helt. Fuld bevægelighed til dine fingre. Inkluderer to skinner: en i plastik og en i aluminium.

Føj til huskeliste
Håndledsstøtte med skinne for børn 60505

Håndledsstøtte med skinne for børn 60505

Så er denne håndledsstøtte et ergonomisk og behageligt valg. Den kommer med to skinner - en i metal der kan formes specifikt til dit barns håndled, og en i plastik. Kan bruges ved brud omkring håndleddet, skader på ledbånd, forstuvninger og efter operation. Stabiliserer og støtter håndleddet.

Føj til huskeliste
Håndledsbandage i neopren 739

Håndledsbandage i neopren 739

Du kan lindre smerten i dit håndled med denne håndledsbandage. Bandagen lukkes med velcrobånd og giver dig fuld bevægelighed med fingrene. Passer til både højre og venstre håndled.

Føj til huskeliste