Skulderortoser

Ortoser, som omfatter skulderleddet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Skulderstøtte SW

Skulderstøtte SW

ZAMST SW skulderstøtte til skadet skulder.
Støtter og stabiliserer skulderen ved at løfte skulderen og holde den på plads. Fjerner direkte smerterne i skulderen, da belastningen på skulderen overflyttes til skulderstøtten. Lindrer generelle smerter ved kompression i og omkring skulderen.

Føj til huskeliste
Skulderbandage med velcrolukning

Skulderbandage med velcrolukning

Skulderbandage til at aflaste skulderen efter skader, operation eller vrid.
Bruges til:
- At lindre lettere smerter i skulderen
- At støtte skulderen efter skader
- At støtte skulderen efter vrid af muskulatur og ledbånd
- Understøttelse efter operationer især efter kikkertundersøgelser

Føj til huskeliste
Skulderbandage Holdningskorrigerende

Skulderbandage Holdningskorrigerende

Kvalitets skulderstøtte som fremmer og støtter en sund kropsholdning. Konstant minder den kroppen om, at den skal både ved at sidde, gå og stå, holde sin ryg lige og holde skulderne på sin naturlige position. Ligeledes Lindrer og støtter den ryggen og skuldre.

Føj til huskeliste
armslynge til arm i fintmasket net

armslynge til arm i fintmasket net

En let armslynge til din beskadigede arm eller skulder. Hjælper dig med at holde armen i ro. En ekstra løkke til din tommelfinger holder din hånd på plads.

Føj til huskeliste
MeropeStyle OmoRest

MeropeStyle OmoRest

MeropeStyle OmoRest giver en sikker immobilisering efter skulderoperation. Er meget let at tage af og på under fysioterapi.
Fastgjort med to stropper, hvoraf den ene er placeret rundt om halsen, den anden rundt om bagsiden og fastgjort foran kroppen, hvilket sikre en god vægtfordeling og sikker fiksering.

Føj til huskeliste
Neopren fuld skulder støtte

Neopren fuld skulder støtte

Denne support i neopren hjælper dig til at komme dig over f.eks. en frosen skulder eller relaterede skulderproblemer. Med justerbare stropper over bryst og ved biceps.Du kan tilpasse den, så den er behagelig at have på. Fås i 4 str.

Føj til huskeliste

Sportsbag.dk v/Schiermacher Outfitters
Morgenvej 8
2900 Hellerup