Skulder-albue-håndleds-hånd-ortoser

Ortoser, som omfatter skulderleddet, albueleddet, håndleddet og hele eller dele af hånden.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Chiroform Tennis Armspænde

Chiroform Tennis Armspænde

Til brug ved overbelastning i muskelbuge under albuen. Giver koncentreret tryk over muskelbugen og aflaster derved senehæftet for musklerne i underarmen. Pelotten sikrer at aflastningen koncentreres til det smertende punkt og at der stadig sikres fri blodcirkulation i armen. Meget let at tage på og justere i trykket med spændet. Farve: Sort.

Føj til huskeliste
Letvægts håndledstøtte i neopren

Letvægts håndledstøtte i neopren

Supplerende støtte for at lindre stress i.f.m. med overanstrengelse af håndledet. Let, ventileret og kompakt design til kontor, detail og let industri. Patenteret Open-Center Stay. Føres i grå og blå, til højre og venstre hånd. XS/S - M - L/XL - 2XL. Prisen er angivet for køb af 1 stk. Ved bestilling af mere end 5 stk. kontakt os via mail for pris.

Føj til huskeliste
Ergonomisk albuestøtte

Ergonomisk albuestøtte

Med 4-vejs stretch, giver støtte, varme, lindrer ømhed og smerte. Faconen er konturformet efter kroppens naturlige former. Kan justeres til en nøjagtig pasform. Til tennis- og golfalbue og til brug ved fabrikations- og monteringsarbejde. XS-S-M-L-XL. Prisen er angivet for køb af 1 stk Ved bestilling af mere end 5 stk. kontakt os via mail for pris.

Føj til huskeliste
NEOPREN Albue støtte / bandage

NEOPREN Albue støtte / bandage

Denne neopen Albue bandage vil med sin kurvede facon og velcrorem støtte din albue perfekt. Albuebandagen tilpasser sig din krops naturlige facon og giver, med sit 4-vejs stretch, en ensartet støtte og varme. Albuebandagen passer til både højre og vensre albue. Albue bandagen føres i sort.
Den rigtige størrelse til dig, finder du ved varenummeret.

Føj til huskeliste
Myopro

Myopro

Myopro myoelektriske ortose til mennesker med neuromuskulær eller plexus brachialis skade. Støtter og bevæger den svækkede hånd og arm, og giver brugeren hjælp til dagligdags aktiviteter som:
-Løfte og bære genstande
-Lettere husholdning og aktivitet.

Føj til huskeliste

Bandagist Jan Nielsen A/S
Frederiksborggade 23
1360 København K